Panforte

50 minuuttia
120 kcal

Ihana italialainen joulukakku, jossa on manteleita, taateleita, kanelia ja hunajaa, vie kielen mennessään.

Panforte

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 palaa

  • 17 g manteleita tai hasselpähkinöitä tai sekä että
  • 7½ g hillottua appelsiininkuorta
  • 7½ g tuoreita taateleita
  • 7½ g kuivattuja, rikittömiä aprikooseja
  • 5 g vehnäjauhoa
  • ¼ tl jauhettua kanelia
  • ¼ tl jauhettua maustepippuria
  • 10 g juoksevaa hunajaa
  • 10 g tomusokeria

Valmistus

  • Hienonna mantelit, pähkinät ja hedelmät veitsellä tai monitoimikoneessa. Sekoita jauhot, kaneli ja maustepippuri niiden joukkoon.
  • Kuumenna hunajaa ja tomusokeria kattilassa, kunnes seos melkein kiehuu. Kaada seos muiden aineiden joukkoon ja sekoita hyvin. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.
  • Tasoita taikina ja paista kakkua 150-asteisessa uunissa 40 minuuttia.
  • Ota kakku uunista pois ja anna jäähtyä. Ripottele pinnalle tomusokeria ja leikkaa pieniksi paloiksi.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background