Kesäkurpitsa-banaanimuffinit

Makea muttei ällömakea jälkkärimuffini banaanista ja kesäkurpitsasta.

maanantai 1. heinäkuuta 2013 teksti M. Kristensen

Kesäkurpitsa-banaanimuffinit

10 kpl

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 15 minuuttia

Valmistusaika: 25 minuuttia

Aika yhteensä: 40 minuuttia

AINEKSET

1 (yli)kypsä banaani

3 munaa

1 tl steviaa

½ tl vaniljaa

2 tl kanelia

2 tl kardemummaa

¼ tl inkivääriä

1 dl rypsiöljyä

1 kesäkurpitsa

3 dl täysjyväriisijauhoja

1 dl manteleita

3 rkl pakastekuivattuja mustikoita tai 50 g kuivattuja aprikooseja

Valmistus

  • Soseuta banaani. Raasta kesäkurpitsa hienoksi raasteeksi ja purista neste pois.
  • Sekoita banaanisose, kesäkurpitsaraaste ja muna keskenään ja vatkaa niitä n. minuutti.
  • Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  • Jaa taikina 10 muffinivuokaan. Paista muffineita 180-asteisessa uunissa 25 minuuttia.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 169 kcal

Proteiinia: 4,4 g

Rasvaa: 13,5 g

Hiilihydraattia: 8,4 g

Kuitua: 1,5 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee