Juurileipä padassa
Maailman paras pataleipä. Leivästä on vaikea pitää näppejään irti, mutta jos vain suinkin maltat, anna leivän jäähtyä ritilällä ennen kuin alat viipaloida sitä.
Maailman paras pataleipä. Leivästä on vaikea pitää näppejään irti, mutta jos vain suinkin maltat, anna leivän jäähtyä ritilällä ennen kuin alat viipaloida sitä.
VINKKI Anna leivän jäähtyä ritilällä ainakin vähän aikaa ennen kuin viipaloit sen.
VINKKI Tarkista leivän kypsyys paistomittarilla. Työnnä mittari keskelle leipää, ja kun mittari näyttää 96–98 astetta, leipä on valmis.
VINKKI Jos jääkaapista otetussa taikinassa on isoja ilmakuplia, se on kohonnut liikaa. Leivo se silloin sämpylöiksi.
Kokeile myös: Kuohkeat yön yli -kaurasämpylät