Hunaja-balsamicomarinoitu punasipuli

15 minuuttia
127 kcal

Hyvää liharuokien ja juustojen kanssa ja kaunista kulhossa. Kokeile hunaja-balsamicosipuliohjettamme.

Marinoitua punasipulia

MARINOITUA PUNASIPULIA Tarjoa lisäkkeenä, hampurilaisissa tai juustotarjottimella.

© wichmann+bendtsen

Hunaja-balsamicomarinoitu punasipuli

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 dl

  • 120 g punasipulia
  • ¾ rkl oliiviöljyä
  • ¾ rkl hunajaa
  • 2 rkl tummaa balsamicoa
  • ¼ sitruunan mehu
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus:

  • Kuori, halkaise ja viipaloi punasipulit. Paista öljyssä pannulla.
  • Lisää hunaja ja balsamico kun sipuli on pehmennyt. Paista vielä 5 minuuttia.
  • Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Säilytä kannellisessa lasitölkissä jääkaapissa.

VINKKI: Puhtaus on ykkösasia säilönnässä. Pese tölkit ja kannet koneessa ja huuhtele ne kiehuvalla vedellä ennen täyttöä. Patenttikannet sulkeutuvat tiiviisti.

VINKKI Lisää sipulin joukkoon muutama tuore timjaminoksa.

Kunto Plus 13/2023