Paistettu muna olikin skyriä ja mangoa!

Paistetulta munalta näyttävä annos osoittautuukin suussasulavaksi skyr-annokseksi!

tiistai 5. heinäkuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

Ainekset

5 annosta

1 kypsä mango
1 vaniljatangon siemenet
1 appelsiinin mehu
2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
200 g maustamatonta skyriä

Mangokastikkeen valmistus

  • Pilko mango ja soseuta se vaniljan, appelsiinimehun ja oliiviöljyn kanssa.
  • Annostele skyr jälkiruokamaljoihin ja koristele annokset mangokastikkeella. Annoksen voi muotoilla paistetun munan näköiseksi.
  • Tarjoa tuoreiden hedelmien kanssa.

Rahka ja skyr ovat mainioita välipalaruokia, mutta nämä hapatetut herkut sopivat hyvin myös esimerkiksi kastikepohjaksi eri aterioille.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee