Rahkavälipala

Tarmoa rahka- tai skyr-annoksesta marjojen, banaanin ja pähkinöiden kanssa.

tiistai 5. heinäkuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

Rahkavälipala

1 annos

1 dl skyriä tai rahkaa (0,2 % rasvaa)
1 dl rasvatonta maitoa
50 g vadelmia
50 g mustikoita
50 g banaania (noin puolikas)
10 g saksanpähkinöitä (1,5 ruokalusikallista)

Valmistus

  • Sekoita rahka ja maito. Lisää mukaan marjat, banaanit ja pähkinät.

Rahka ja skyr ovat mainioita välipalaruokia, mutta nämä hapatetut herkut sopivat hyvin myös esimerkiksi kastikepohjaksi eri aterioille.

Guacamolea ja kasviksia – siinä yksi esimerkki KUNTO PLUSsan Fatburner Special -ohjelman maukkaista, terveellisistä resepteistä 250 kilokalorin aterioihin.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee