TESTI: Kuinka terveellisesti syöt?

Tee KUNTO PLUSsan testi ja selvitä, syötkö terveellisesti vai olisiko ruokailutottumuksissasi vielä parantamisen varaa. Vastaa 12 kysymykseen, niin tiedät vastauksen.

Nainen tomaatit silmien edessä

Kukapa ei pitäisi tomaatista – ja muistakin kasviksista? Vai miten on sinun laitasi? Syötkö vähintään 6 kasvista päivässä? Testi kertoo, kuinka terveellisesti syöt.

© iStock

Tiedät varmasti, että kasvikset ovat terveellisiä, ruisleipä on vaaleaa leipää parempi vaihtoehto ja että alkoholia ja makeaa tulee nauttia kohtuudella. Mutta kiireisen arjen keskellä voi käydä niin, että helpot vaihtoehdot houkuttavat ja syömme epäterveellisemmin kuin haluaisimmekaan.

Miltä oma tilanteesi näyttää? Syötkö yleensä terveellisesti vai olisiko ruokavaliossasi parantamisen varaa?

Tee testi, jossa vastaamalla 12 kysymykseen selvität, millainen ruokavaliosi on. Jos parantamisen varaa löytyy, autamme sinut oikealle raiteelle hyvien vinkkien avulla.

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background