Terveellinen ruokavalio Paistinkas... Paistinkastike 20 minuuttia 56 kcal Tämä versio sisältää vähemmän rasvaa kuin perinteinen paistinkastike, mutta mausta ei ole tingitty pisaraakaan. Teksti: Signe Moesby Leth 3. joulukuuta 2025 PAISTINKASTIKE on parasta seuraa niin lihapullille kuin jauhelihapihveillekin. © wichmann+bendtsen Paistinkastike Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 1 dl vettä 1 rkl vehnäjauhoa 1 dl maitoa ½ rkl balsamicoa ½ lihaliemikuutio Havsalt Sort peber, friskkværnet 1 dråber sovsekulør Valmistus Put vand i en gryde, og pisk hvedemel i lidt ad gangen. Bring melblandingen i kog under omrøring, tilsæt de øvrige ingredienser, og pisk grundigt sammen. Smag sovsen til, og lad simre i 5 min. ved lav varme. TIPS Bliver sovsen for tynd, kan du jævne med lidt maizena. Vil du have mere smag, så giv sovsen et stænk sojasauce eller worchestersauce. Maito