Paistinkastike

20 minuuttia
56 kcal

Tämä versio sisältää vähemmän rasvaa kuin perinteinen paistinkastike, mutta mausta ei ole tingitty pisaraakaan.

Paistinkastike

PAISTINKASTIKE on parasta seuraa niin lihapullille kuin jauhelihapihveillekin.

© wichmann+bendtsen

Paistinkastike

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 dl vettä
  • 1 rkl vehnäjauhoa
  • 1 dl maitoa
  • ½ rkl balsamicoa
  • ½ lihaliemikuutio
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 dråber sovsekulør

Valmistus

  • Put vand i en gryde, og pisk hvedemel i lidt ad gangen.
  • Bring melblandingen i kog under omrøring, tilsæt de øvrige ingredienser, og pisk grundigt sammen.
  • Smag sovsen til, og lad simre i 5 min. ved lav varme.

TIPS

  • Bliver sovsen for tynd, kan du jævne med lidt maizena.
  • Vil du have mere smag, så giv sovsen et stænk sojasauce eller worchestersauce.