Nainen vaa'alla

Ruokavalinnoilla vauhtia painonpudotukseen

Syö reippaasti manteleita, makrillia ja broileria, kun laihdutat. Ne sisältävät nimittäin ainesosia, jotka auttavat pysymään kylläisenä.

maanantai 12. maaliskuuta 2018

Hoikistumissuunnitelman voi perustaa muunkin kuin kaloreiden laskemisen ja kurisevan vatsan varaan. Yksi tapa edistää painonpudotusta on syödä sellaisia ruokia, joiden on havaittu pitävän olon pitkään kylläisenä.

Tutkijat ovat ensi kertaa pystyneet kartoittamaan, miten aivot havainnoivat ruuassa olevia ravintoaineita ja säätelevät niiden mukaan ruokahalua. Solut reagoivat erityisesti kahteen aminohappoon: arginiiniin ja lysiiniin, joita on useissa ruoka-aineissa. Tällaisia ruoka-aineita syötäessä aivosolut reagoivat lähettämällä viestejä aivoissa sijaitsevaan kylläisyyskeskukseen.

Parempi kylläisyydentunne voi auttaa pudottamaan painoa helpommin kuin jos mieli tekee lisää ruokaa, koska olo ei ole kylläinen.

Suolisto rakastaa kasviksia. Vihannessorvin avulla saat helposti lisättyä kasvisten määrää aterioilla. Nyt saat vihannessorvin sekä 3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä hintaan 14,90 €!

Ruokavalinnoista vauhtia laihtumiseen

 • Palkokasvit: Linssit ja kikherneet
 • Juusto: Kaikki juustot, mutta erityisesti parmesaani
 • Kalat ja äyriäiset: Tonnikala, makrilli, lohi ja ravut
 • Liha: Naudanliha, broileri, ja kalkkuna
 • Hedelmät ja kasvikset: Munakoiso, avokado, aprikoosi, bataatti ja viikuna
 • Pähkinät ja siemenet: Pistaasipähkinät, manteli, maapähkinät, seesaminsiemenet

Nämä 17 ruoka-ainetta auttavat myös pitämään olon kylläisenä!

KUNTO PLUS suosittelee:

Laihdu kilo kuukaudessa – tässä on salainen aseesi!

Haluatko pudottaa muutaman kilon? Ja helliä samalla suolistoa, vahvistaa immuunijärjestelmää ja saada lisää energiaa? Tämän kaiken tekee vihannessorvi!

3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä + keittiötarvikesetti nyt vain 14,90 €!

Vihannessorvin avulla valmistat terveellisiä aterioita ja hoikistut huomaamatta! Juuri nyt saat vihannessorvin, vihannesveitsen ja kuorimaveitsen sekä 3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä tarjoushintaan. Katso tarjous tästä >>

Vihannessorvi auttaa painonpudotuksessa ja elintapojen muuttamisessa terveellisemmiksi. Vihannessorvin avulla teet hedelmistä ja vihanneksista kauniin ohuita nauhoja eli vihannesspagettia. Kokeile esimerkiksi korvata tavallinen pasta kesäkurpitsa- tai porkkanaspagetilla, niin aterian kalorimäärä laskee rutkasti. Näin voit laihtua noin 1 kilon kuukaudessa ja samalla voit edelleen syödä kaikkia lempipastaruokiasi.

Mitä vihannessorvilla tehdään?

Vihannessorvi on kätevä keittiöväline, jolla saa tehtyä käden käänteessä hedelmistä ja vihanneksista terveellistä spagettia. Vihannessorvin mukana tulee neljä erilaista terää, joilla spagetin leveyttä voi vaihdella. 

Voit tehdä vaikkapa superohutta porkkanaspagettia salaattiin tai leveää kesäkurpitsanauhaa lihakastikkeeseen.


VIDEO: Näin valmistat vihanneksista herkullista ja terveellistä spagettia!

Lisää terveyttä

Painonpudotuksen lisäksi terveys kohenee, kun ruokavalioon lisätään runsaasti kasviksia. Kasvisten syöminen tuo mukanaan monia hyötyjä:

 • Laihtuminen
 • Tehokkaampi ruuansulatus
 • Vahvempi immuunijärjestelmä
 • Energisempi olo
 • Vähemmän stressiä


KYLLÄ, haluan olla terveempi! 

Tilaan 3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä + keittiötarvikesetin hintaan 14,90 €!


Saat KAIKEN tämän

Tilaa nyt, niin saat kaiken tämän hintaan 14,90 euroa:

 • Tyylikäs vihannessorvi – vauhtia painonpudotukseen hedelmillä ja vihanneksilla.

 • Kuorimaveitsi ja vihannesveitsi – oiva apu vihannessorvin käyttöön.

 • 3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä – saat runsaasti terveellisiä ja herkullisia reseptejä, harjoitteluohjeita sekä asiantuntijaneuvoja terveellisen ja hauskan elämäntavan noudattamiseen. 3 ensimmäistä numeroa kuuluvat tarjoukseen. Tarjousjakson jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena, jonka voi peruuttaa milloin vain.

 • Digiliite: terveellistä ruokaa alle puolessa tunnissa – runsaasti terveellisiä reseptejä, joissa pääset hyödyntämään uutta vihannessorviasi.

 • Rajoittamaton lukuoikeus tilaukseesi kuuluviin KUNTO PLUS -lehtiin Wype-sovelluksella – voit lukea KUNTO PLUS -lehteä myös mobiililaitteellasi.

 • 3 viikon käyttöoikeus Fooddiary.fi-ruokapäiväkirjaan


Oletko valmis terveellisempään elämään?

Tilaa heti, niin saat 3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä + keittiötarvikesetin hintaan 14,90 €. Säästät 61,70 €! 

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee