Rasvanpoltto kuntosalitreenillä

Käyn kuntosalilla pudottaakseni painoani. Millaisella ohjelmalla saisin rasvan parhaiten palamaan?

Yleensä kannattaa lisätä treenin tehoa. Rankat intervallit ovat tehokasta treeniä laihduttajalle. Ne kuluttavat runsaasti energiaa ja tehostavat jälkipolttoa, jolloin rasvaa palaa tuntikausia treenin jälkeen.

Kuntosalilaitteet sopivat hyvin intervallitreeniin, koska laitteiden tehoa on helppo säädellä. Ellet saa innostettua itseäsi intervalleihin, liikuntakeskuksissa on tarjolla paljon ryhmätunteja, joihin kuuluu myös sykettä kohottavia intervalli­jaksoja.

Kun haluat pitää taukoa kova­tehoisessa harjoittelussa, rasvan polttamiseksi kannattaa liikkua pitkåäkestoisesti matalalla sykkeellä. Voit esimerkiksi hölkätä pitkään juoksumatolla katsoen vaikka samalla televisiota.

Rankka treeni, kuten 20-30 min kovalla teholla kuluttaa paljon kaloreita, mutta voi vastaavasti tehdä nälkäiseksi, jolloin treenin jälkeen tulee helposti syötyä kulutetut kalorit takaisin. Rasvanpolttoon on kaksi tietä: lyhytkestoinen kovatehoinen liikunta tai pitkäkestoinen liikunta alhaisella sykkeellä.

Rasvanpolttotreeniä kuntokeskuksissa

Yhteistä näille tunneille on, että niihin kuuluu rankkoja jaksoja, jotka nostavat sykkeen erittäin korkealle.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background