Apua – miksi paino pysyy ennallaan?

Onko sinulle käynyt niin, että aluksi painonhallinta etenee nopeasti, mutta sitten vaa’an lukemat jämähtävät paikoilleen, jo kauan ennen ihannepainon saavuttamista?

Monet ovat huomanneet, että ensimmäiset viisi kiloa ovat helppoja. Sitten vauhti alkaa hidastua ja yhtäkkiä paino jämähtää täysin paikoilleen. Aivan sama, kuinka paljon liikkuu tai kuinka esimerkillisesti syö. Harva asia turhauttaa enemmän kuin painon jämähtäminen paikoilleen.

Kun toivottua tulosta ei synny, motivaatio katoaa helposti, ja on helppo luisua takaisin epäterveellisiin elintapoihin. Vaa'an lukemat palaavat entisiin toivottomiin lukemiin. Tämän kriittisen vaiheen yli pitäisi jaksaa sinnitellä luovuttamatta. Painonhallinta on mahdollista saada uudelleen käyntiin, kun tekee pieniä muutoksia päivittäisiin rutiineihin ja panostaa vielä hitusen lisää.

Linkeistä löydät yleisimmät syyt siihen, miksi painonhallinta epäonnistuu. Neuvomme myös, miten painonhallinnan karikot saa kierrettyä.

Kourallinen järkeä laihduttamiseen – menetelmä, joka toimii

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background