KUNTO PLUSsan ateriaehdotusten perusta

Tarjoamme joka viikko viisi terveellistä päivällisreseptiä ateriaehdotuksiksi arkeen. Täältä näet, mihin ehdotuksemme perustuvat.

Ateriaehdotuksemme ovat nimensä mukaisesti vain ehdotuksia, eivät kiveen hakattuja tarkkaan noudatettavia ohjelmia. Me tarjoamme reseptejä, jotka sopivat kauteen ja vuodenaikaan, ja joita voi käyttää arjen ruokapulmien ratkaisuna.

Reseptit on laadittu terveille aikuisille, ja niiden ravintosisältölaskelmat on laatinut Vitakost.dk-palvelun ravitsemuskonsultti.

Jos sinulla on jonkin ravintoaineen puutos, käytät lääkitystä tai nautit ravintolisiä, on suositeltavaa keskustella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen kuin muuttaa ruokatottumuksiaan.

Viikon ateriaehdotusten reseptit ovat lähtökohtaisesti suhteellisen kevyitä ja kasvispainotteisia. Haluamme nimittäin myös kannustaa vähentämään punaisen lihan syömistä ja lisäämään kalan ja täysjyväviljan osuutta, koska ne ovat tekijöitä, jotka vaikuttavat suotuisasti hyvinvointiin ja voivat edistää terveellisen painon saavuttamista tai siinä pysymistä.

Lähdeviitteet

Jos haluat tutustua reseptiehdotusten laatimisen tieteellisiin perusteisiin, lue lisää täältä:

Tilaajana saat myös KUNTO PLUSsan puhelinsovelluksen KUNTO PLUS – treeni ja ruoka, joka sisältää treenivideot, viikon ruokalistat ja niiden reseptit. Omat suosikit saa kätevästi tallennettua Suosikit listaan, josta ne löytyvät helposti.

  No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

  KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
  Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
  Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

  Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


  Newsletter background