KUNTO PLUSsan ateriaehdotusten perusta

Tarjoamme joka viikko viisi terveellistä päivällisreseptiä ateriaehdotuksiksi arkeen. Täältä näet, mihin ehdotuksemme perustuvat.

Ateriaehdotuksemme ovat nimensä mukaisesti vain ehdotuksia, eivät kiveen hakattuja tarkkaan noudatettavia ohjelmia. Me tarjoamme reseptejä, jotka sopivat kauteen ja vuodenaikaan, ja joita voi käyttää arjen ruokapulmien ratkaisuna.

Reseptit on laadittu terveille aikuisille, ja niiden ravintosisältölaskelmat on laatinut Vitakost.dk-palvelun ravitsemuskonsultti.

Jos sinulla on jonkin ravintoaineen puutos, käytät lääkitystä tai nautit ravintolisiä, on suositeltavaa keskustella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen kuin muuttaa ruokatottumuksiaan.

Viikon ateriaehdotusten reseptit ovat lähtökohtaisesti suhteellisen kevyitä ja kasvispainotteisia. Haluamme nimittäin myös kannustaa vähentämään punaisen lihan syömistä ja lisäämään kalan ja täysjyväviljan osuutta, koska ne ovat tekijöitä, jotka vaikuttavat suotuisasti hyvinvointiin ja voivat edistää terveellisen painon saavuttamista tai siinä pysymistä.

Lähdeviitteet

Jos haluat tutustua reseptiehdotusten laatimisen tieteellisiin perusteisiin, lue lisää täältä:

Tilaajana saat myös KUNTO PLUSsan puhelinsovelluksen KUNTO PLUS – treeni ja ruoka, joka sisältää treenivideot, viikon ruokalistat ja niiden reseptit. Omat suosikit saa kätevästi tallennettua Suosikit listaan, josta ne löytyvät helposti.