Tutustumisen – ja kilpailuun osallistumisen – arvoiset juoksukengät!

Joskus kohdalle osuvat aivan erityiset juoksukengät. Uudet Under Armour HOVR Infinitet ovat juuri sellaiset. Ja sinä voit voittaa ne!

Under Armourin juoksukengät

Under Armour on tunnettu etenkin teknisistä urheiluvaatteista, mutta se on myös juoksukenkien asiantuntija. Under Armourin uudet juoksukengät ovat ehdottomasti tarkemman tuttavuuden arvoiset.

UA HOVR Infinite -juoksukenkien naisten malli on kehitetty nimenomaan vastaamaan naisten anatomisia erityispiirteitä. KUNTO PLUSsan suosikkeihin kuuluva juoksukenkä istuu hyvin ja siinä on erittäin toimiva iskunvaimennus, ponnistusvoima ja jalan tuki. Itse asiassa niin hyvä, että kenkä tuli erehdyksessä sijoitettua pronaatiotuettujen kategoriaan KUNTO PLUSsan numeron 6 juoksukenkätestissä, vaikka HOVR Infinite -kenkä on itse asiassa neutraali eikä pronaatiotuettu.

LUE MYÖS: 6 asiaa, joihin kannattaa kiinnittää huomiota juoksutakkia ostaessa

Pronaatiotuetun mallin nimi on HOVR Guardian. Kengät muistuttavat toisiaan, mutta Guardian on kiertotuettu, ja siinä on ulkoinen kantakuppi, joka tukee pronatoivaa jalkaa juostessa. Molemmissa malleissa on mikrosiru, joka kerää dataa juostessa, ja tietoja voi tarkastella Map My Run -sovelluksella. HOVR-kengissä on siis enemmän ominaisuuksia kuin päällepäin näkyy!

Under Armour HOVR -kenkiä on sekä neutraalille että pronatoivalle askellukselle. Kilpailun palkintona ovat yhdet UA HOVR Infinite tai Guardian juoksukengät.

LUE MYÖS: Juoksukengät – testit ja vinkit

Olet mukana kilpailussa, kun vastaat oikein kysymykseen. Kenkien arvo on 160 e.

Voittaja arvotaan oikein vastanneiden joukosta 2.6.2019, ja voittajaan otetaan yhteys sähköpostitse.

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background