Under Armourin juoksukengät
Voita Under Armourin juoksukengät!

Tutustumisen – ja kilpailuun osallistumisen – arvoiset juoksukengät!

Joskus kohdalle osuvat aivan erityiset juoksukengät. Uudet Under Armour HOVR Infinitet ovat juuri sellaiset. Ja sinä voit voittaa ne!

torstai 11. huhtikuuta 2019 teksti Toimitus


Under Armour on tunnettu etenkin teknisistä urheiluvaatteista, mutta se on myös juoksukenkien asiantuntija. Under Armourin uudet juoksukengät ovat ehdottomasti tarkemman tuttavuuden arvoiset. 

UA HOVR Infinite -juoksukenkien naisten malli on kehitetty nimenomaan vastaamaan naisten anatomisia erityispiirteitä. KUNTO PLUSsan suosikkeihin kuuluva juoksukenkä istuu hyvin ja siinä on erittäin toimiva iskunvaimennus, ponnistusvoima ja jalan tuki. Itse asiassa niin hyvä, että kenkä tuli erehdyksessä sijoitettua pronaatiotuettujen kategoriaan KUNTO PLUSsan numeron 6 juoksukenkätestissä, vaikka HOVR Infinite -kenkä on itse asiassa neutraali eikä pronaatiotuettu. 

Pronaatiotuetun mallin nimi on HOVR Guardian. Kengät muistuttavat toisiaan, mutta Guardian on kiertotuettu, ja siinä on ulkoinen kantakuppi, joka tukee pronatoivaa jalkaa juostessa. Molemmissa malleissa on mikrosiru, joka kerää dataa juostessa, ja tietoja voi tarkastella Map My Run -sovelluksella. HOVR-kengissä on siis enemmän ominaisuuksia kuin päällepäin näkyy!

Under Armour HOVR -kenkiä on sekä neutraalille että pronatoivalle askellukselle. Kilpailun palkintona ovat yhdet UA HOVR Infinite tai Guardian juoksukengät.

Olet mukana kilpailussa, kun vastaat oikein kysymykseen. Kenkien arvo on 160 e.

Voittaja arvotaan oikein vastanneiden joukosta 2.6.2019, ja voittajaan otetaan yhteys sähköpostitse. 

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mihin kohtaan kehossasi olet kaikkein tyytyväisin?


KUNTO PLUS suosittelee