Musiikkia treeniin KUNTO PLUSsalta

KUNTO PLUSsalla on Spotify-tili musiikin jakamiseen. Täältä löydät toimituksen valitsemia kappaleita niin pitkille lenkeille kuin intervallitreeniinkin.

KUNTO PLUSsan soittolistat

 • Good morning (Malin - verkkotoimittaja)“Olen alkanut lenkkeillä joka aamu. Tälle listalle olen kerännyt kappaleita, jotka saavat minut hyvälle mielelle. Joukossa on kaikenlaista klassikoistahauskoihin kappaleisiin ja seassa biisejä, jotka syystä tai toisesta vain saavat mielen korkealle.” - Malin, verkkotoimittaja.
  SOITTOLISTA: Malinin Good morning -lista

 • Intervallitreeniin (Lisbet - toimituspäällikkö)“ Juoksen musiikin tahtiin aina, kun vain voin. Käytän tätä soittolistaa intervallitreenissä. Treenaan musiikin soidessa täysillä ja pysäytän soittimen aina kappaleen jälkeen ja pidän tauon. Treeni on rankka, mutta musiikki antaa voimaa. Viimeinen biisi on loppuverryttelyyn.” - Lisbet, toimituspäällikkö.
  SOITTOLISTA: Intervallit (Lisbet J.)

 • Lankkulista (Elisabeth, ulkoasuntoteuttaja)“Tämän listan kappaleet auttavat jaksamaan. Tämän listan kuunteleminen lankkuharjoitteita tehdessä antaa lepoa mielelle ja samalla, kun keho saa treeniä.” /Elisabeth, ulkoasuntoteuttaja.
  SOITTOLISTA: Lankku (Elisabeth)

 • 400 metrin intervallit (Ida - liikuntafysiologi)“Voimasoitto vauhti-intervalleihin.” - Ida, liikuntafysiologi
  SOITTOLISTA: Vauhti-intervallit (Ida)

LUE MYÖS: Bluetooth-kuulokkeet testissä – löydä itsellesi sopivat