Naisten ulkoilukengät

Vertailimme erityisesti naisille suunniteltujen kenkien toimivuutta. Kävelyyn tarvitaan hyvät kengät, jotka tukevat jalkaa kaikilla alustoilla. Esittelemme testiryhmän suosikit kävelylenkille.

Pitkät kävelyt ovat tehokasta liikuntaa. Kävellessä kuluu paljon kaloreita ja mieli rentoutuu, kun viettää aikaa luonnon rauhassa. Mitä enemmän voi liikkua maastossa, sen parempi. Epätasaisella alustalla käveleminen vahvistaa lihaksia, niveliä ja tasapainoa.

LUE MYÖS: Miten sopivat treenikengät valitaan?

Haglöfs Trail 2 Q

Vesitiivis, hengittävä naisten nahkakenkä. Iskunvaimennus kannassa ja kumilla vahvistettu kärkiosa. Päällisessä vakautta lisäävät vahvistukset. Pikanyöritys. Offroad-pohjallinen. Koot: 36 - 42.

ARVIO:

+Helppo panna jalkaan ja nyörittää
+Tukee ja istuu tiiviisti niin ylä- kuin alamäessäkin
+

-Pehmeä pohja, mutta kenkä painaa nilkasta
-Ei vaimenna iskuja kylliksi kovalla alustalla

TOIMITUKSEN SUOSIKKI: Ecco Xpedition

Vesitiivis, iskuja vaimentava naisten kenkä. Päällinen jakkihärän nahkaa. Hengittävä Gore-tex-vuori. Lämpöä eristävä ja kosteutta siirtävä pohjallinen. Värit: ruskea tai musta. Koot: 36 - 42.

ARVIO:

+Istuu tukevasti jalassa, varpaille mukavasti tilaa
+Täydellinen tuki
+Hyvä pito kaikilla alustoilla
-Kömpelön näköinen

Helly Hansen Manifesto Beater W

Hengittävä naisten kenkä, jossa lisäsuojaus sivuilla ja kärjessä. Pikanyöritys. Iskunvaimennus kannassa ja tasapainovyöhyke pohjan keskiosassa. Pohjassa erityisen voimakas pito.

ARVIO:

+Kunnon pito kaikilla alustoilla
+Antaa erinomaisen tuen, jalka pysyy paikoillaan
+Vedenkestävä
-Kestää kauan mukautua jalkaan