Laita kuppi teetä – hiuksillesi

Tee on ihanaa ja se tekee myös hiuksista kauniimmat, vahvemmat ja terveemmät!

Kamomillaa blondeille

Kamomillatee saa vaaleat hiukset hehkumaan luonnollista väriä.

LUE MYÖS: Onko kamomillatee terveellistä?

Toimi näin

Tee vahva tee 4–6 pussista kamomillateetä ja 1,5 litrasta vettä. Anna teen hautua ainakin 10 min ja jäähdytä se. Pese hiukset ja huuhdo teellä useita kertoja. Kierrä lämmin pyyhe pääsi ympärille, ja odota 10 min. Selvitä hiukset ja kuivata ne – mieluiten auringonpaisteessa.

Valitse hiustesi väriin sopiva tee, ja saat kiiltävän kauniit, upeat hiukset.

Mustaa teetä tumma- ja ruskeatukkaisille

Mustaa teetä voi käyttää hiusten värjäämiseen,jos haluaa välttää kemikaaleja. Antaa hohtavan kirkkaat hiukset.

Toimi näin

Liota 3 rkl tai 6 pussia mustaa teetä 1,5 litraan vettä. Hauduta 10 min ja siivilöi tee. Pese hiukset ja huuhdo useita kertoja jäähdytetyllä teellä. Anna veden valua pois hiuksista itsestään ja kiedo hiukset pyyhkeeseen varttitunniksi. Huuhdo hiukset vedellä. Parhaan tuloksen saat, jos käytät teehuuhdetta kerran viikossa.

Hibiskusta punapäille

Jos olet punatukkainen, saat hehkua hiuksiin hibiskus- tai ruusunmarjateestä.

Toimi näin

Teen täytyy olla vahvaa. Käytä ainakin 6 pussia. Anna teen jäähtyä, ja huuhdo hiukset sillä monta kertaa. Kiedo päähäsi kostea pyyhe ja odota 15 min. Huuhtele hiukset.

Salviaa ja rosmariinia harmaille hiuksille

Tuoksuva yrttitee piilottaa harmaan vähitellen. Toista käsittely joka viikko kunnes hiuksissa on toivomasi väri, sen jälkeen säilytät värin käsittelemällä hiukset teellä kerran kuussa.

Toimi näin

Täytä suuri kuppi puoliksi kuivatulla salvialla ja puoliksi kuivatulla rosmariinilla. Pane yritit pataan. Kaada kaksi kuppia vettä päälle ja keitä puolisen tuntia. Anna jäähtyä noin 3 tuntia. Siivilöi yrtit pois ja kampaa neste kuiviin hiuksiin. Anna kuivua täysin kuivaksi ja sitten huuhdo pois.