5 asiaa, joita et tiennyt rinnoistasi

Tiedätkö rinnoistasi varmasti kaiken tarvittavan?

Nainen käsi rintojensa peittona

Onko sinulla rintoihisi liittyviä kysymyksiä? Täältä saat vastauksia.

© iStock

1. Painonpudotus ei vaikuta kokoon

Haluaisitko pudottaa muutaman kilon, mutta olet samalla huolissasi, että kilot katoavat rinnoistasi? Terveellisten elämäntapojen omaksuminen kannattaa aina. Painonpudotus ei välttämättä vaikuta rintojen kokoon. Normaalipainoisen naisen pitäisi laihtua 20 prosenttia, jotta kuppikoko pienenisi edes yhden koon.

2. Ihonhoito voi saada rinnat näyttämään nuoremmilta

Pitää paikkansa. Nuorekkaana pysyminen ei hoidu vain hiusten, ihon ja kynsien hoidolla. Myös rinnat tarvitsevat päivittäistä hoitoa, jotta ne näyttäisivät nuoremmilta pidempään. Tutkimusten mukaan rintojensa ihoa päivittäin kosteusvoiteella hoitavien naisten rinnoissa on vähemmän ryppyjä ja raskausarpia.

3. Harjoittelu ei suurenna rintoja, mutta ...

… se voi saada rinnat näyttämään kiinteämmiltä. Keskity siis rintojen alla olevien rintalihasten vahvistamiseen.

4. Huomio nänneihin

Jos ilmassa on romantiikkaa ja siirrytte makuuhuoneen puolelle, rintojen alueeseen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Nännien koskettelu nimittäin aktivoi aivoissa saman alueen kuin sukupuolielinten koskettelu.

5. Rinnat eivät koskaan ole identtiset

Rinnat eivät koskaan ole täysin samanlaiset toistensa kanssa. Vaikka ne ovat kahden setti, kumpikin on silti erilainen. Eräässä tutkimuksessa 62 prosentilla osallistuneista naisista vasen rinta oli oikeaa suurempi.

Lähde: shape.com