Bataattihummus

25 minuuttia
111 kcal

Proteiinia bataatti-jogurttihummuksesta: Bataatissa on kolme kertaa niin paljon proteiinia kuin tavallisessa perunassa! Bonuksena veilä A-vitamiinia!

Bataatissa on kolme kertaa niin paljon proteiinia kuin tavallisessa perunassa!

© wichmann+bendtsen

Bataattihummus

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ¼ suuri tai 2 pientä bataattia (300 g)
  • ⅓ dl maustamatonta jogurttia 3 %
  • 27 g tahinia
  • ¼ tl merisuolaa
  • ¼ tl currya
  • ¼ tl cayennenpippuria
  • tarvittaessa tilkka maitoa

Valmistus

  • Kuori ja paloittele bataatti. Keitä paloja vedessä noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat aivan pehmeitä. Valuta ja anna jäähtyä.
  • Soseuta kaikki ainekset tasaiseksi soseeksi.