Bataattihummus

25 minuuttia
111 kcal

Proteiinia bataatti-jogurttihummuksesta: Bataatissa on kolme kertaa niin paljon proteiinia kuin tavallisessa perunassa! Bonuksena veilä A-vitamiinia!

Bataatissa on kolme kertaa niin paljon proteiinia kuin tavallisessa perunassa!

© wichmann+bendtsen

Bataattihummus

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ¼ suuri tai 2 pientä bataattia (300 g)
  • ⅓ dl maustamatonta jogurttia 3 %
  • 27 g tahinia
  • ¼ tl merisuolaa
  • ¼ tl currya
  • ¼ tl cayennenpippuria
  • tarvittaessa tilkka maitoa

Valmistus

  • Kuori ja paloittele bataatti. Keitä paloja vedessä noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat aivan pehmeitä. Valuta ja anna jäähtyä.

  • Soseuta kaikki ainekset tasaiseksi soseeksi.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background