Terveellisiä reseptejä Terveelliset välipalat Indonesial... Indonesialainen salaatti 15 minuuttia 267 kcal 45 minuutissa valmistat inkiväärikastikkeella ryyditetyn kaali-maapähkinä-riisisalaatin. Ja energiaa vain 250 kcal per annos! Teksti: KUNTOPLUS 20. syyskuuta 2015 Indonesialainen salaatti Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annos 2 annos 2 tl hienoksi raastettua inkivääriä 40 g suolattomia maapähkinöitä 400 g kiinankaalia, valkokaalia tai savoijinkaalia 2 tl maapähkinälevitettä 4 tl soijakastiketta 4 tl sitruunamehua 2 tl akasiahunajaa tai agavesiirappia 2 tl ekstraneitsytoliiviöljyä merisuolaa Valmistus Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda pähkinät kevyesti kuivalla paistinpannulla ja mausta ne miedosti suolalla. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita maapähkinälevite, inkivääri, soijakastike, sitruunamehu, hunaja ja öljy tasaiseksi kastikkeeksi. Sekoita kaali, riisi, pähkinät ja kastike keskenään. LUE MYÖS: Ovatko suolapähkinät terveellisiä?