Indonesialainen salaatti

15 minuuttia
267 kcal

45 minuutissa valmistat inkiväärikastikkeella ryyditetyn kaali-maapähkinä-riisisalaatin. Ja energiaa vain 250 kcal per annos!

Indonesialainen salaatti

Indonesialainen salaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 2 annos
  • 2 tl hienoksi raastettua inkivääriä
  • 40 g suolattomia maapähkinöitä
  • 400 g kiinankaalia, valkokaalia tai savoijinkaalia
  • 2 tl maapähkinälevitettä
  • 4 tl soijakastiketta
  • 4 tl sitruunamehua
  • 2 tl akasiahunajaa tai agavesiirappia
  • 2 tl ekstraneitsytoliiviöljyä
  • merisuolaa

Valmistus

  • Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda pähkinät kevyesti kuivalla paistinpannulla ja mausta ne miedosti suolalla.
  • Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi.
  • Sekoita maapähkinälevite, inkivääri, soijakastike, sitruunamehu, hunaja ja öljy tasaiseksi kastikkeeksi.
  • Sekoita kaali, riisi, pähkinät ja kastike keskenään.

LUE MYÖS: Ovatko suolapähkinät terveellisiä?


Newsletter background