Superhelppo glögiresepti
Tällä reseptillä valmistat itse maistuvan glögin. Aloita valmistelut jo edellispäivänä, niin glögi on tarjottaessa parhaimmillaan.
Tällä reseptillä valmistat itse maistuvan glögin. Aloita valmistelut jo edellispäivänä, niin glögi on tarjottaessa parhaimmillaan.
1. päivä: Anna rusinoiden maustua portviinissä maustua noin tunnin ajan.
Pane kanelitangot, kardemumman siemenet, neilikat ja appelsiinin kuori kattilaan. Säästä appelsiinin hedelmäliha. Kaada joukkoon punaviini ja kuumenna lähes kiehuvaksi.
Ota kattila liedeltä, lisää rommi, rusinat ja portviini ja anna maustua yön yli.
2. päivä: Viipaloi appelsiini ja lisää viipaleet glögiin. Kuumenna glögi ja mausta fariinisokerilla. Poista mausteet ja lisää mantelit. Tarjoile lämpimänä.
VINKKI! Pane kanelitangot, kardemumman siemenet ja neilikat kattilaan haudutuspussissa. Näin ne on helppo poistaa ennen tarjoilua.
Herkkupöytä voi olla notkuva vaikkei ruokien energiasisältö olekaan pyörryttävä.
Sivustossa ja sovelluksessa mm: