Ratatouille

Lämmittävä tomaattinen ja yrttinen keitto mehukkaista, maukkaista kasviksista: tomaatin kanssa läheistä tuttavuutta tehnyttä kesäkurpitsaa, sipulia, munakoisoa, paprikaa ja yrttejä.

perjantai 11. joulukuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Ratatouille

2 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 30 minuuttia

Aika yhteensä: 40 minuuttia

AINEKSET

½ kesäkurpitsaa

½ munakoisoa

½ punaista

½ keltaista

½ vihreää paprikaa

1 sipuli

1 valkosipulinkynsi

5 tomaattia tai

½ prk tomaattimurskaa

2 rkl oliiviöljyä

¼ nippua tuoretta timjamia

¼ nippua tuoretta oreganoa

Merisuolaa ja mustapippuria

  • Pilko vihannekset.
  • Kuullota kasviksia pannulla öljytilkan kera miedolla lämmöllä 30 min.
  • Lisää yrtit lopuksi.

  • VINKKI! Ohje on kahdelle. Jos syöt yksin, syö toinen annos esimerkiksi lohen kanssa normaalina ruokailupäivänä.

Valmistus

Energiaa: 227 kcal

Proteiinia: 6,3 g

Rasvaa: 13,5 g

Hiilihydraattia: 24,7 g

Kuitua: 8,1 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee