Lohi-kaalisalaatti

Hyvän mielen ateria kevyeen päivään: raikasta, rouskuvaa kaalia, rapeaa salaattia, lohta ja pirteitä retiisejä.

perjantai 11. joulukuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Ainekset

1 annos

1 pieni lohipala, n. 90 g
1/8 (suippo)kaalia
1 kevätsipuli
2 retiisiä
5 g hasselpähkinää

Kastike

2 tl oliiviöljyä
¼ sitruunan mehu
½ tl acai- tai muuta marjajauhetta
Merisuolaa

 

Valmistus

  • Höyrytä lohi tai paista se uunissa.
  • Leikkaa kevätsipuli ja retiisi ohuiksi viipaleiksi, ja suippokaali niin ohuiksi suikaleiksi kuin mahdollista.
  • Sekoita kastike ja lisää salaattiin.
  • Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi ja asettele salaatin päälle.
  • Rouhi ja ripottele hasselpähkinät pinnalle.

 LUE MYÖS: Täydellistä uunilohta

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee