Lohi-kaalisalaatti

Hyvän mielen ateria kevyeen päivään: raikasta, rouskuvaa kaalia, rapeaa salaattia, lohta ja pirteitä retiisejä.

perjantai 11. joulukuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Lohi-kaalisalaatti

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 5 minuuttia

Valmistusaika: 15 minuuttia

Aika yhteensä: 20 minuuttia

AINEKSET

1 pieni lohipala, n. 90 g

1/8 (suippo)kaalia

1 kevätsipuli

2 retiisiä

5 g hasselpähkinää

Kastike

2 tl oliiviöljyä

¼ sitruunan mehu

½ tl acai- tai muuta marjajauhetta

Merisuolaa

Valmistus

  • Höyrytä lohi tai paista se uunissa.
  • Leikkaa kevätsipuli ja retiisi ohuiksi viipaleiksi, ja suippokaali niin ohuiksi suikaleiksi kuin mahdollista.
  • Sekoita kastike ja lisää salaattiin.
  • Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi ja asettele salaatin päälle.
  • Rouhi ja ripottele hasselpähkinät pinnalle.

LUE MYÖS: Täydellistä uunilohta

ravintosisältö/annos

Energiaa: 280 kcal

Proteiinia: 19,4 g

Rasvaa: 20 g

Hiilihydraattia: 7,5 g

Kuitua: 2,3 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee