Lehtikaali-hasselpähkinäsalaatti

30 minuuttia
365,8 kcal

Lehtikaalisalaatti toimii kasvisateriana ja käy myös lihan lisukkeeksi.

Lehtikaali-hasselpähkinäsalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 3 lehtikaalinlehteä

  • 3 (violettia) porkkanaa
  • 1 omenaa
  • 50 g hasselpähkinöitä
  • 2 rkl tahinia

  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl sitruunamehua kastikkeeseen ja tilkkanen omenalohkojen päälle estämään tummentumista


Valmistus

  • Huuhdo lehtikaali, poista ruodit, silppua lehdet.
  • Pese porkkanat ja omenat. Kuori porkkanat ja leikkaa ne tikuiksi. Poista siemenkota omenista. Leikkaa omenat viipaleiksi, ripottele päälle hiukan sitruunamehua estämään tummentumista.
  • Pane kaali ja porkkanat isoon kulhoon.
  • Paahda pähkinät keskikuumassa pannussa kullanruskeiksi ja rouhi ne karkeaksi.
  • Kastike: Sekoita tahini, hunaja ja sitruuna­mehu keskenään. Lisää vettä, kunnes kastike on notkeaa.
  • Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita.
  • Koristele omenaviipaleilla ja pähkinärouheella.

Haluaisitko syödä useammin kasvisruokaa? Täältä saat terveellisiä reseptejä


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background