Lehtikaali-hasselpähkinäsalaatti

30 minuuttia
365,8 kcal

Lehtikaalisalaatti toimii kasvisateriana ja käy myös lihan lisukkeeksi.

Lehtikaali-hasselpähkinäsalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 3 lehtikaalinlehteä

  • 3 (violettia) porkkanaa
  • 1 omenaa
  • 50 g hasselpähkinöitä
  • 2 rkl tahinia

  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl sitruunamehua kastikkeeseen ja tilkkanen omenalohkojen päälle estämään tummentumista


Valmistus

  • Huuhdo lehtikaali, poista ruodit, silppua lehdet.

  • Pese porkkanat ja omenat. Kuori porkkanat ja leikkaa ne tikuiksi. Poista siemenkota omenista. Leikkaa omenat viipaleiksi, ripottele päälle hiukan sitruunamehua estämään tummentumista.

  • Pane kaali ja porkkanat isoon kulhoon.

  • Paahda pähkinät keskikuumassa pannussa kullanruskeiksi ja rouhi ne karkeaksi.

  • Kastike: Sekoita tahini, hunaja ja sitruuna­mehu keskenään. Lisää vettä, kunnes kastike on notkeaa.

  • Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita.

  • Koristele omenaviipaleilla ja pähkinärouheella.

Haluaisitko syödä useammin kasvisruokaa? Täältä saat terveellisiä reseptejä


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background