Terveellisiä reseptejä Päivällinen Kukkakaali... Kukkakaalikuskusta ja fetaa 15 minuuttia 262 kcal Yrttinen kukkakaalista vamistettu "kuskus" fetajuuston kanssa. Teksti: Michelle Kristensen ja Luise Vindahl 12. maaliskuuta 2015 Kukkakaalikuskusta Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta ½ kukkakaali Kourallinen persiljaa Kourallinen basilikaa 35 g kurpitsansiemeniä Puolen sitruunan mehu Tilkka kylmäpuristettua oliiviöljyä Merisuolaa, pippuria myllystä 100 g herneitä (tuoreita tai pakastettuja) 50 g fetajuustoa Ituja koristeeksi Valmistus Pilko kukkakaali ja rouhi se tehosekoittimessa tai raasta kaali karkealla terällä kuskusryynien näköiseksi rouheeksi. Kaada kukkakaalirouhe kiehuvaan veteen ja anna sen kiehua hiljalleen kolmisen minuuttia. Valuta siivilässä. Silppua yrtit. Paahda kurpitsansiemenet keskikuumalla pannulla kullanruskeiksi. Kaada kukkakaalit kulhoon, kääntele joukkoon yrtit, sitruunamehu ja oliiviöljy ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon herneet, kurpitsansiemenet ja murennettu feta. Sekoita. Koristele iduilla. Säilyy pari päivää jääkaapissa. Lue myös: Kuskussalaatti, kastiketta ja minttua – helppo ohje KasvisruokaKukkakaali