Kukkakaalikuskusta ja fetaa

15 minuuttia
262 kcal

Yrttinen kukkakaalista vamistettu "kuskus" fetajuuston kanssa.

Kukkakaalikuskusta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ kukkakaali

  • Kourallinen persiljaa
  • Kourallinen basilikaa

  • 35 g kurpitsansiemeniä
  • Puolen sitruunan mehu
  • Tilkka kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • Merisuolaa, pippuria myllystä
  • 100 g herneitä (tuoreita tai pakastettuja)
  • 50 g fetajuustoa
  • Ituja koristeeksi

Valmistus

  • Pilko kukkakaali ja rouhi se tehosekoittimessa tai raasta kaali karkealla terällä kuskusryynien näköiseksi rouheeksi.

  • Kaada kukkakaalirouhe kiehuvaan veteen ja anna sen kiehua hiljalleen kolmisen minuuttia. Valuta siivilässä.

  • Silppua yrtit. Paahda kurpitsan­siemenet keskikuumalla pannulla kullanruskeiksi.

  • Kaada kukkakaalit kulhoon, kääntele joukkoon yrtit, sitruunamehu ja oliiviöljy ja mausta suolalla ja pippurilla.

  • Lisää joukkoon herneet, kurpitsansiemenet ja murennettu feta. Sekoita.

  • Koristele iduilla.

  • Säilyy pari päivää jääkaapissa.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background