Pavut sopivat oivallisesti painonhallintaan, sillä niissä on paljon kuitua ja vähän energiaa.

Vihreita papuja ja broileria padassa

Pavuissa on paljon kylläisenä pitävää ravintokuitua ja proteiinia ja vain vähän kaloreita.

maanantai 11. maaliskuuta 2013 teksti KUNTOPLUS

Vihreita papuja ja broileria padassa

2 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 25 minuuttia

Aika yhteensä: 35 minuuttia

AINEKSET

300 g vihreitä papuja (litteitä leikkopapuja tai pyöreitä taittopapuja)

1 broilerin rintafilee

2 sipulia

40 g fetajuustoa

6 pientä, mustaa oliivia

2 tl oliiviöljyä

4 valkosipulin kynttä

suolaa ja mustapippuria

Valmistus

Valmistele kasvikset. Mausta filee ja ruskista se öljyssä paksupohjaisessa padassa. Ota broilerinfilee padasta. Lisää pataan silputtu valkosipuli ja ohuiksi viipaleiksi leikattu sipuli, ja kuullota ne läpikuultaviksi. Lisää pavut, hautua miedolla lämmöllä 15 min. Nosta filee padasta ja leikkaa se viipaleiksi. Anna kasvisten kypsyä vielä 2–3 min täydellä teholla. Koristele annokset fetalla ja oliiveilla.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 273 kcal

Proteiinia: 22 g

Rasvaa: 14,8 g

Kuitua: 6,1 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee