Vihreita papuja ja broileria padassa

35 minuuttia
273 kcal

Pavuissa on paljon kylläisenä pitävää ravintokuitua ja proteiinia ja vain vähän kaloreita.

Pavut sopivat oivallisesti painonhallintaan, sillä niissä on paljon kuitua ja vähän energiaa.

Vihreita papuja ja broileria padassa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 300 g vihreitä papuja (litteitä leikkopapuja tai pyöreitä taittopapuja)
  • 1 broilerin rintafilee
  • 2 sipulia
  • 40 g fetajuustoa
  • 6 pientä, mustaa oliivia
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 4 valkosipulin kynttä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistus

Valmistele kasvikset. Mausta filee ja ruskista se öljyssä paksupohjaisessa padassa. Ota broilerinfilee padasta. Lisää pataan silputtu valkosipuli ja ohuiksi viipaleiksi leikattu sipuli, ja kuullota ne läpikuultaviksi. Lisää pavut, hautua miedolla lämmöllä 15 min. Nosta filee padasta ja leikkaa se viipaleiksi. Anna kasvisten kypsyä vielä 2–3 min täydellä teholla. Koristele annokset fetalla ja oliiveilla.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background