Vihreita papuja ja broileria padassa

35 minuuttia
273 kcal

Pavuissa on paljon kylläisenä pitävää ravintokuitua ja proteiinia ja vain vähän kaloreita.

Pavut sopivat oivallisesti painonhallintaan, sillä niissä on paljon kuitua ja vähän energiaa.

Vihreita papuja ja broileria padassa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 300 g vihreitä papuja (litteitä leikkopapuja tai pyöreitä taittopapuja)
  • 1 broilerin rintafilee
  • 2 sipulia
  • 40 g fetajuustoa
  • 6 pientä, mustaa oliivia
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 4 valkosipulin kynttä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistus

Valmistele kasvikset. Mausta filee ja ruskista se öljyssä paksupohjaisessa padassa. Ota broilerinfilee padasta. Lisää pataan silputtu valkosipuli ja ohuiksi viipaleiksi leikattu sipuli, ja kuullota ne läpikuultaviksi. Lisää pavut, hautua miedolla lämmöllä 15 min. Nosta filee padasta ja leikkaa se viipaleiksi. Anna kasvisten kypsyä vielä 2–3 min täydellä teholla. Koristele annokset fetalla ja oliiveilla.