Turskaa ja rosmariiniperunoita

30 minuuttia
428 kcal

Turskasta, rosmariiniperunoista ja edamame-pavuista valmistat herkullisen aterian puolessa tunnissa! Katso tästä ohje.

Turskaa ja rosmariiniperunoita

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g pieniä perunoita
  • kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 1 rosmariininoksa tai 1 tl kuivattua rosmariinia
  • merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 1 sitruuna
  • 2 palaa turskafileetä à 150 - 200 g
  • 250 g edamame-papuja
  • 1 kourallista lehtipersiljaa
  • pari tillinoksaa

Valmistus

  • Pese ja kuivaa perunat. Leikkaa ne kahteen tai neljään osaan.

  • Pyöräytä perunat rypsiöljyssä ja mausta ne rosmariinilla, suolalla sekä pippurilla.

  • Kypsennä 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

  • Halkaise sitruuna ja grillaa puolikkaat grillissä tai parilapannussa.

  • Kypsennä turskaa uunissa 12 minuuttia ja mausta ennen tarjoilua suolalla ja pippurilla.

  • Pane pavut kattilaan, lisää ripaus suolaa ja tilkka rypsiöljyä.

  • Kiehauta ja valuta pavut. Sekoita niiden joukkoon 2 tl rypsiöljyä ja hienonnettu lehtipersilja.

  • Annostele kala, tilli, perunat, pavut ja sitruuna tarjolle.

LUE MYÖS: Täydellinen uunilohi – paisto-opas ja 15 herkullista uunilohireseptiä


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background