Turskaa ja rosmariiniperunoita

30 minuuttia
428 kcal

Turskasta, rosmariiniperunoista ja edamame-pavuista valmistat herkullisen aterian puolessa tunnissa! Katso tästä ohje.

Turskaa ja rosmariiniperunoita

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g pieniä perunoita
  • kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 1 rosmariininoksa tai 1 tl kuivattua rosmariinia
  • merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 1 sitruuna
  • 2 palaa turskafileetä à 150 - 200 g
  • 250 g edamame-papuja
  • 1 kourallinen lehtipersiljaa
  • pari tillinoksaa

Valmistus

  • Pese ja kuivaa perunat. Leikkaa ne kahteen tai neljään osaan.

  • Pyöräytä perunat rypsiöljyssä ja mausta ne rosmariinilla, suolalla sekä pippurilla.

  • Kypsennä 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

  • Halkaise sitruuna ja grillaa puolikkaat grillissä tai parilapannussa.

  • Kypsennä turskaa uunissa 12 minuuttia ja mausta ennen tarjoilua suolalla ja pippurilla.

  • Pane pavut kattilaan, lisää ripaus suolaa ja tilkka rypsiöljyä.

  • Kiehauta ja valuta pavut. Sekoita niiden joukkoon 2 tl rypsiöljyä ja hienonnettu lehtipersilja.

  • Annostele kala, tilli, perunat, pavut ja sitruuna tarjolle.

LUE MYÖS: Täydellinen uunilohi – paisto-opas ja 15 herkullista uunilohireseptiä