Tonnikalapihvi peruna-pinaatti-paksoisalaatin kera

25 minuuttia
541 kcal

Päivällinen

Tonnikalapihvi peruna-pinaatti-paksoisalaatin kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 350 g perunoita
  • 240 g tonnikalaa
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 murskattua valkosipulinkynttä
  • 400 g paksoita eli
  • pinaattikiinankaalia
  • 400 g pieniä pinaatinlehtiä
  • 1 punasipulia suikaleina
  • 40 g fetajuustoa
  • hunajaviinietikkaa
  • 2 kevätsipuli
  • 2 tl seesaminsiemeniä

Valmistus

Kuori perunat ja keitä niitä 5 min. Leikkaa perunat viipaleiksi ja paista viipaleita parilapannussa noin 5 min molemmilta puolilta.

Sekoita soijakastike, hunaja sekä murskattu valkosipuli keskenään ja hiero seos tonnikalapihvin pintaan.

Paista tonnikalapihviä 220-asteisessa uunissa 5 min.

Keitä paksoita miedosti suolalla maustetussa vedessä 4 min. Sekoita perunaviipaleet, pinaatinlehdet, punasipulisuikaleet, murennettu fetajuusto ja hunajaviinietikka keskenään. Annostele tonnikalapihvi, paksoi ja salaatti tarjolle. Koristele annos kevätsipulirenkailla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

VINKKI: Voit käyttää paksoin sijaan savoijin- tai kiinankaalia.