Tonnikalapihvi peruna-pinaatti-paksoisalaatin kera

25 minuuttia
541 kcal

Päivällinen

Tonnikalapihvi peruna-pinaatti-paksoisalaatin kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 350 g perunoita
  • 240 g tonnikalaa
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 murskattua valkosipulinkynttä
  • 400 g paksoita eli
  • pinaattikiinankaalia
  • 400 g pieniä pinaatinlehtiä
  • 1 punasipulia suikaleina
  • 40 g fetajuustoa
  • hunajaviinietikkaa
  • 2 kevätsipuli
  • 2 tl seesaminsiemeniä

Valmistus

Kuori perunat ja keitä niitä 5 min. Leikkaa perunat viipaleiksi ja paista viipaleita parilapannussa noin 5 min molemmilta puolilta.

Sekoita soijakastike, hunaja sekä murskattu valkosipuli keskenään ja hiero seos tonnikalapihvin pintaan.

Paista tonnikalapihviä 220-asteisessa uunissa 5 min.

Keitä paksoita miedosti suolalla maustetussa vedessä 4 min. Sekoita perunaviipaleet, pinaatinlehdet, punasipulisuikaleet, murennettu fetajuusto ja hunajaviinietikka keskenään. Annostele tonnikalapihvi, paksoi ja salaatti tarjolle. Koristele annos kevätsipulirenkailla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

VINKKI: Voit käyttää paksoin sijaan savoijin- tai kiinankaalia.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background