Tonnikalapihvi peruna-pinaatti-paksoisalaatin kera

25 minuuttia
541 kcal

Päivällinen

Tonnikalapihvi peruna-pinaatti-paksoisalaatin kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 350 g perunoita
  • 240 g tonnikalaa
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 murskattua valkosipulinkynttä
  • 400 g paksoita eli
  • pinaattikiinankaalia
  • 400 g pieniä pinaatinlehtiä
  • 1 punasipulia suikaleina
  • 40 g fetajuustoa
  • hunajaviinietikkaa
  • 2 kevätsipuli
  • 2 tl seesaminsiemeniä

Valmistus

Kuori perunat ja keitä niitä 5 min. Leikkaa perunat viipaleiksi ja paista viipaleita parilapannussa noin 5 min molemmilta puolilta.

Sekoita soijakastike, hunaja sekä murskattu valkosipuli keskenään ja hiero seos tonnikalapihvin pintaan.

Paista tonnikalapihviä 220-asteisessa uunissa 5 min.

Keitä paksoita miedosti suolalla maustetussa vedessä 4 min. Sekoita perunaviipaleet, pinaatinlehdet, punasipulisuikaleet, murennettu fetajuusto ja hunajaviinietikka keskenään. Annostele tonnikalapihvi, paksoi ja salaatti tarjolle. Koristele annos kevätsipulirenkailla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

VINKKI: Voit käyttää paksoin sijaan savoijin- tai kiinankaalia.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background