Bulgur-lohi-melonimaki

30 minuuttia

Tee itse huipputerveellistä bulgur-sushia.

Bulgurilla, lohella ja melonilla täytetty maki vasemmalla.

Bulgur-lohi-melonimaki

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 70 g lohta
  • 200 g keitettyä bulguria
  • 2 rkl riisiviinietikkaa (miriniä)
  • 2 norileväarkki
  • 30 g parsaa
  • 2 tillinoksa
  • 40 g cantaloupemelonia

Valmistus

  • Sekoita etikka bulguriin. Leikkaa parsa ja meloni pitkiksi, ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi lohi. Levitä norileväarkki bambualustalle (makisu). Levitä bulgur leväarkin pitkälle sivulle jättäen 5 cm yläreunasta tyhjäksi.
  • Aseta muut ainekset raidaksi noriarkin pitkän sivun keskelle. Kääri levä tiukalle rullalle bambualustan avulla. Kostuta arkin yläreuna vesitipalla ja liimaa käärö kiinni.
  • Anna rullan vetääntyä 10 minuuttia ja leikkaa se sitten 8 osaan.