Bulgur-lohi-melonimaki

30 minuuttia

Tee itse huipputerveellistä bulgur-sushia.

Bulgurilla, lohella ja melonilla täytetty maki vasemmalla.

Bulgur-lohi-melonimaki

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 70 g lohta
  • 200 g keitettyä bulguria
  • 2 rkl riisiviinietikkaa (miriniä)
  • 2 norileväarkki
  • 30 g parsaa
  • 2 tillinoksa
  • 40 g cantaloupemelonia

Valmistus

  • Sekoita etikka bulguriin. Leikkaa parsa ja meloni pitkiksi, ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi lohi. Levitä norileväarkki bambualustalle (makisu). Levitä bulgur leväarkin pitkälle sivulle jättäen 5 cm yläreunasta tyhjäksi.
  • Aseta muut ainekset raidaksi noriarkin pitkän sivun keskelle. Kääri levä tiukalle rullalle bambualustan avulla. Kostuta arkin yläreuna vesitipalla ja liimaa käärö kiinni.
  • Anna rullan vetääntyä 10 minuuttia ja leikkaa se sitten 8 osaan.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background