Bulgur-lohi-melonimaki

30 minuuttia

Tee itse huipputerveellistä bulgur-sushia.

Bulgurilla, lohella ja melonilla täytetty maki vasemmalla.

Bulgur-lohi-melonimaki

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 70 g lohta
  • 200 g keitettyä bulguria
  • 2 rkl riisiviinietikkaa (miriniä)
  • 2 norileväarkki
  • 30 g parsaa
  • 2 tillinoksa
  • 40 g cantaloupemelonia

Valmistus

  • Sekoita etikka bulguriin. Leikkaa parsa ja meloni pitkiksi, ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi lohi. Levitä norileväarkki bambualustalle (makisu). Levitä bulgur leväarkin pitkälle sivulle jättäen 5 cm yläreunasta tyhjäksi.
  • Aseta muut ainekset raidaksi noriarkin pitkän sivun keskelle. Kääri levä tiukalle rullalle bambualustan avulla. Kostuta arkin yläreuna vesitipalla ja liimaa käärö kiinni.
  • Anna rullan vetääntyä 10 minuuttia ja leikkaa se sitten 8 osaan.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background