Greipinraikas katkarapuannnos

20 minuuttia
449 kcal

Uudenlainen pinkillä greipillä, mustalla kvinoalla ja avokadolla tähän päivään päivitetty katkarapuannos.

Vireyttä sitrusten vitamiineista.

Greipinraikas katkarapuannos

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 300 g katkarapuja
  • 1 avokadoa
  • ½ pinkkiä greippiä
  • Kourallinen tuoretta pinaattia
  • 1 dl mustaa kvinoaa
  • ½ punasipulia
  • Mausteyrttejä ja villivihanneksia koristeeksi (kuvassa punaista basilikaa ja ketunleipää)

Marinadi katkaravuille

  • 1 limetin mehu ja kuori
  • 2 rkl persiljasilppua
  • 1 valkosipulin kynttä
  • 2 tl öljyä
  • 2 tl vaaleaa balsamicoa
  • Merisuolaa ja mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Sekoita marinadi, kääntele katkaravut joukkoon ja anna niiden maustua sillä aikaa kun valmistat muut ainekset.
  • Kypsennä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Viipaloi avokado, pilko greippi ja punasipuli.
  • Levitä pinaatti lautaselle pediksi ja asettele muut ainekset sen päälle.
  • Koristele yrteillä ja villivihanneksilla.