Greipinraikas katkarapuannnos

20 minuuttia
449 kcal

Uudenlainen pinkillä greipillä, mustalla kvinoalla ja avokadolla tähän päivään päivitetty katkarapuannos.

Vireyttä sitrusten vitamiineista.

Greipinraikas katkarapuannos

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 300 g katkarapuja
  • 1 avokadoa
  • ½ pinkkiä greippiä
  • Kourallinen tuoretta pinaattia
  • 1 dl mustaa kvinoaa
  • ½ punasipulia
  • Mausteyrttejä ja villivihanneksia koristeeksi (kuvassa punaista basilikaa ja ketunleipää)

Marinadi katkaravuille

  • 1 limetin mehu ja kuori
  • 2 rkl persiljasilppua
  • 1 valkosipulin kynttä
  • 2 tl öljyä
  • 2 tl vaaleaa balsamicoa
  • Merisuolaa ja mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Sekoita marinadi, kääntele katkaravut joukkoon ja anna niiden maustua sillä aikaa kun valmistat muut ainekset.

  • Kypsennä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.

  • Viipaloi avokado, pilko greippi ja punasipuli.

  • Levitä pinaatti lautaselle pediksi ja asettele muut ainekset sen päälle.

  • Koristele yrteillä ja villivihanneksilla.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background