Aito lihapizza meatzza

40 minuuttia
270,5 kcal

Juustoa, herkkusieniä, tomaattia ja mustikkaa jauhelihapohjalla. Ei jauhon rippustakaan!

Aito lihapizza meatzza

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Pohja

  • 266 g naudan jauhelihaa, rasvaa 10–12 %
  • ¼ rasia (70 g) tomaattipyreetä
  • ½ valkosipulinkynttä murskattuna
  • ¼ tl silputtua chilipaprikaa
  • ½ munaa

Täyte

  • 66 g herkkusieniä
  • pieni punasipuli
  • ⅓ rkl tuoretta timjamia
  • ½ rkl valkoviinietikkaa
  • 3⅓ kirsikkatomaattia
  • 33 g tuoreita mustikoita

Valmistus

  • Sekoita pohjan ainekset ja painele pohja pellille. Paista 175-asteisessa (kiertoilma) uunissa 10 minuuttia.

  • Viipaloi sienet ja paista ne valkoviinietikassa.

  • Puolita tomaatit ja viipaloi sipuli. Levitä täyteainekset mustikoita lukuunottamatta pizzapohjalle.

  • Paista lihapizzaa vielä 15 minuuttia. Levitä mustikat pinnalle juuri ennen tarjoilua.