Aito lihapizza meatzza

Juustoa, herkkusieniä, tomaattia ja mustikkaa jauhelihapohjalla. Ei jauhon rippustakaan!

maanantai 26. elokuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

6 annosta

Pohja

800 g naudan jauhelihaa, rasvaa 10–12 %
½ tlk (70 g) tomaattipyreetä
2 valkosipulinkynttä murskattuna
¼ tl silputtua chilipaprikaa
2 munaa

Täyte

200 g herkkusieniä
1 pieni punasipuli
1 rkl tuoretta timjamia
2 rkl valkoviinietikkaa
10 kirsikkatomaattia
100 g tuoreita mustikoita

Valmistus

  • Sekoita pohjan ainekset ja painele pohja pellille. Paista 175-asteisessa (kiertoilma) uunissa 10 minuuttia.
  • Viipaloi sienet ja paista ne valkoviinietikassa.
  • Puolita tomaatit ja viipaloi sipuli. Levitä täyteainekset mustikoita lukuunottamatta pizzapohjalle.
  • Paista lihapizzaa vielä 15 minuuttia. Levitä mustikat pinnalle juuri ennen tarjoilua.

Maukas kukkakaalipohja on mainio vaihtoehto tavalliselle pitsapohjalle. Kokeile herkullista kukkakaali-lohipitsaa!

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee