Aito lihapizza meatzza

Juustoa, herkkusieniä, tomaattia ja mustikkaa jauhelihapohjalla. Ei jauhon rippustakaan!

maanantai 26. elokuuta 2013 teksti M. Kristensen

Aito lihapizza meatzza

6 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 15 minuuttia

Valmistusaika: 25 minuuttia

Aika yhteensä: 40 minuuttia

AINEKSET

Pohja

800 g naudan jauhelihaa, rasvaa 10–12 %

½ tölkki (70 g) tomaattipyreetä

2 valkosipulinkynttä murskattuna

¼ tl silputtua chilipaprikaa

2 munaa

Täyte

200 g herkkusieniä

1 pieni punasipuli

1 rkl tuoretta timjamia

2 rkl valkoviinietikkaa

10 kirsikkatomaattia

100 g tuoreita mustikoita

Valmistus

  • Sekoita pohjan ainekset ja painele pohja pellille. Paista 175-asteisessa (kiertoilma) uunissa 10 minuuttia.
  • Viipaloi sienet ja paista ne valkoviinietikassa.
  • Puolita tomaatit ja viipaloi sipuli. Levitä täyteainekset mustikoita lukuunottamatta pizzapohjalle.
  • Paista lihapizzaa vielä 15 minuuttia. Levitä mustikat pinnalle juuri ennen tarjoilua.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 270,5 kcal

Proteiinia: 32,5 g

Rasvaa: 12,7 g

Hiilihydraattia: 7,2 g

Kuitua: 1,55 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee