Aito lihapizza meatzza

40 minuuttia
270,5 kcal

Juustoa, herkkusieniä, tomaattia ja mustikkaa jauhelihapohjalla. Ei jauhon rippustakaan!

Aito lihapizza meatzza

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Pohja

  • 266 g naudan jauhelihaa, rasvaa 10–12 %
  • ¼ tlk (70 g) tomaattipyreetä
  • valkosipulinkynttä murskattuna
  • ¼ tl silputtua chilipaprikaa
  • munaa

Täyte

  • 66 g herkkusieniä
  • pieni punasipuli
  • ⅓ rkl tuoretta timjamia
  • ⅔ rkl valkoviinietikkaa
  • 3⅓ kirsikkatomaattia
  • 33 g tuoreita mustikoita

Valmistus

  • Sekoita pohjan ainekset ja painele pohja pellille. Paista 175-asteisessa (kiertoilma) uunissa 10 minuuttia.

  • Viipaloi sienet ja paista ne valkoviinietikassa.

  • Puolita tomaatit ja viipaloi sipuli. Levitä täyteainekset mustikoita lukuunottamatta pizzapohjalle.

  • Paista lihapizzaa vielä 15 minuuttia. Levitä mustikat pinnalle juuri ennen tarjoilua.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background