Tulisesti maustettua salaattia ja puolikypsää häränfileetä.

Tulista härkää ja salaattia

Hehkua poskille paprikalla ja chilillä maustetusta häränfileestä.

torstai 6. helmikuuta 2014 teksti KUNTOPLUS

Tulista härkää ja salaattia

2 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 5 minuuttia

Aika yhteensä: 15 minuuttia

AINEKSET

2 naudanfileepihviä (yhteensä 300 g)

1 tl voita paistamiseen

150 g erilaisia salaatinlehtiä

½ avokadoa

½ punaista paprikaa

Merisuolaa ja rouhittua pippuria

Tulinen kastike

½ punaista paprikaa

8 g (3 tl) jalapenoa

½ rkl omenasiideriviinietikkaa

1 tl agavesiirappia

½ valkosipulinkynttä

¼ tl suolaa

Valmistus

  • Valmista tehosekoittimessa tasaiseksi, karkearakenteiseksi kastikkeeksi.
  • Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet. Paloittele avokado ja paprika.
  • Paista pihvejä kuumassa paistinpannussa 2-4 min molemmilta puolilta. Leikkaa pihvit viipaleiksi.
  • Asettele liha, salaatti ja kastike kahdelle lautaselle. Mausta suolalla ja pippurilla.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 274 kcal

Proteiinia: 28,5 g

Rasvaa: 13,5 g

Hiilihydraattia: 11 g

Kuitua: 3,4 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee