Pinaatti-kala-raejuustolasagne

45 minuuttia
540 kcal

Päivällinen

Pinaatti-kala-raejuustolasagne

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • 120 g täysjyvälasagnelevyjä
  • 600 g pinaattia
  • 100 g raejuustoa
  • Muskottipähkinää
  • Suolaa
  • Pippuria
  • 150 g kiinteää vaaleaa kalaa
  • 1 munaa
  • 10 basilikanoksaa
  • 200 g tomaattia
  • 30 g parmesaani- tai grana padano -juustoraastetta

Valmistus

Esikeitä lasagnelevyt niin, että ne eivät tartu toisiinsa ja pidä ne kosteina.

Valmista pinaattitäyte: Huuhtele ja ryöppää pinaatti. Sekoita pinaatinlehdet, raejuusto, hyppysellinen raastettua muskottipähkinää, suola ja pippuri.

Valmista kalatäyte: Sekoita kalan joukkoon suolaa, kananmunaa ja silputtu basilika.

Levitä pinaattitäyte vuoan pohjalle. Peitä lasagnelevyillä.

Levitä kalatäyte lasagnelevyjen päälle ja sen päälle päälle viipaloidut tomaatit ja parmesaaniraaste ja jauha päälle kunnolla pippuria.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia niin, että kala kypsyy.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background