Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada siivilään valumaan.
Huuhtele ja paloittele parsakaali. Pane parsakaalinpalat kattilaan, lisää ripaus suolaa ja tilkka öljyä. Kaada päälle kiehuva vettä. Kiehauta parsakaalinpalat, kaada vesi pois ja kumoa siivilään valumaan.
Kuori ja viipaloi porkkanat.
Muotoile jauhelihasta kaksi pihviä, mausta ne suolalla ja pippurilla.
Grillaa pihvit tai paista niitä pannussa tai uunissa 15 minuuttia 200 asteessa.
Paista porkkanaviipaleet kevyesti suuressa paistinpannussa 1 rkl oliiviöljyssä. Lisää edamamepavut ja murskaa valkosipulinkynnet porkkanaviipaleiden joukkoon.
Sekoita kvinoa, parsakaali, sitruunamehu, kevyesti paistetut porkkanat sekä pavut ja 1 rkl oliiviöljyä yhteen.
Annostele pihvit, lisukkeineen tarjolle, koristele herneenversoilla.