Jauhelihapihvi ja kvinoa-kasvislisuke

30 minuuttia
553 kcal

Terveellinen ja ravitseva päivällisruoka, joka valmistuu puolessa tunnissa.

Jauhelihapihvi ja kvinoa-kasvislisuke

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 40 g kvinoaa
  • 200 g parsakaalia tai broccolinia
  • Kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 2 porkkanaa
  • 300 g naudan jauhelihaa, rasvaa enintään 10 %
  • Merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 2 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 100 g edamamepapuja (pakastettuja)
  • 1 valkosipulinkynttä
  • 1 sitruuna
  • (koristeeksi 1 kourallinen herneenversoja)

Valmistus

  • Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada siivilään valumaan.

  • Huuhtele ja paloittele parsakaali. Pane parsakaalinpalat kattilaan, lisää ripaus suolaa ja tilkka öljyä. Kaada päälle kiehuva vettä. Kiehauta parsakaalinpalat, kaada vesi pois ja kumoa siivilään valumaan.

  • Kuori ja viipaloi porkkanat.

  • Muotoile jauhelihasta kaksi pihviä, mausta ne suolalla ja pippurilla.

  • Grillaa pihvit tai paista niitä pannussa tai uunissa 15 minuuttia 200 asteessa.

  • Paista porkkanaviipaleet kevyesti suuressa paistinpannussa 1 rkl oliiviöljyssä. Lisää edamamepavut ja murskaa valkosipulinkynnet porkkanaviipaleiden joukkoon.

  • Sekoita kvinoa, parsakaali, sitruunamehu, kevyesti paistetut porkkanat sekä pavut ja 1 rkl oliiviöljyä yhteen.

  • Annostele pihvit, lisukkeineen tarjolle, koristele herneenversoilla.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background