Päivän saldo: 5 x 250 kcal ateriat. Tässä yksi ateriaehdotuksista.

Pihvi, paprikaa ja appelsiinia

250 kcal:n ateria, 5 valmistusainetta ja 15 minuuttia valmistukseen. Täydellistä!

tiistai 24. maaliskuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

1 annos

Valmistusaineet

1 punainen paprika
1 appelsiini
4 mustaa kivellistä oliivia, mieluiten aurinkokuivattuja
tuoretta minttua
100 g naudan sisä- tai ulkofileetä
merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
2 tl oliiviöljyä
1 tl voita

Valmistus

  • Puhdista paprika ja leikkaa se ohuiksi renkaiksi.

  • Leikkaa appelsiinista päät pois. Leikkaa kuoret pois. Leikkaa hedelmäliha ohuiksi viipaleiksi.

  • Annostele appelsiini, paprika, oliivit ja minttu lautaselle.

  • Kuivaa pihvi talouspapereilla. Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää voi ja anna kuohahtaa, mutta älä päästä palamaan. Lisää liha pannuun ja paista sitä yhdeltä puolelta 4 minuuttia.

  • Mausta suolalla ja pippurilla, käännä ja ruskista. Mitä pehmeämpi liha on, sitä punaisemmaksi se saa jäädä sisältä.

  • Nauti pihvi appelsiinin ja paprikan kanssa.


Romescokastike

Soseuta 3 mustaksi grillattua ja kuorittua paprikaa, 1 pieni salottisipuli, 1 valkosipulinkynsi, 30 g kuorittuja manteleita ja 3 rkl neitsytoliiviöljyä keskenään. Mausta kastike merisuolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Käytä romescoa peston tapaan.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee