Pihvi, paprikaa ja appelsiinia

15 minuuttia
257 kcal

250 kcal:n ateria, 5 valmistusainetta ja 15 minuuttia valmistukseen. Täydellistä!

Päivän saldo: 5 x 250 kcal ateriat. Tässä yksi ateriaehdotuksista.

Pihvi, paprikaa ja appelsiinia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 punainen paprika
  • 2 appelsiini
  • 8 mustaa kivellistä oliivia, mieluiten aurinkokuivattuja
  • tuoretta minttua
  • 200 g naudan sisä- tai ulkofileetä
  • merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 4 tl oliiviöljyä
  • 2 tl voita

Valmistus

  • Puhdista paprika ja leikkaa se ohuiksi renkaiksi.
  • Leikkaa appelsiinista päät pois. Leikkaa kuoret pois. Leikkaa hedelmäliha ohuiksi viipaleiksi.
  • Annostele appelsiini, paprika, oliivit ja minttu lautaselle.
  • Kuivaa pihvi talouspapereilla. Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää voi ja anna kuohahtaa, mutta älä päästä palamaan. Lisää liha pannuun ja paista sitä yhdeltä puolelta 4 minuuttia.
  • Mausta suolalla ja pippurilla, käännä ja ruskista. Mitä pehmeämpi liha on, sitä punaisemmaksi se saa jäädä sisältä.
  • Nauti pihvi appelsiinin ja paprikan kanssa.