8
mustaa kivellistä oliivia, mieluiten aurinkokuivattuja
tuoretta minttua
200
g
naudan sisä- tai ulkofileetä
merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
4
tl
oliiviöljyä
2
tl
voita
Valmistus
Puhdista paprika ja leikkaa se ohuiksi renkaiksi.
Leikkaa appelsiinista päät pois. Leikkaa kuoret pois. Leikkaa hedelmäliha ohuiksi viipaleiksi.
Annostele appelsiini, paprika, oliivit ja minttu lautaselle.
Kuivaa pihvi talouspapereilla. Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää voi ja anna kuohahtaa, mutta älä päästä palamaan. Lisää liha pannuun ja paista sitä yhdeltä puolelta 4 minuuttia.
Mausta suolalla ja pippurilla, käännä ja ruskista. Mitä pehmeämpi liha on, sitä punaisemmaksi se saa jäädä sisältä.