Peruna-fenkoli-kikhernekeitto

tiistai 5. tammikuuta 2010 teksti KUNTO PLUS

Valmistusaineet

200 g perunoita
1 purjo
1 salaattifenkoli
100 g keitettyjä kikherneitä
200 g täysjyväleipää

1 tl oliiviöljyä
hyppysellinen jauhettua korianteria
8 dl lihalientä
suolaa ja mustapippuria


Valmistus
Kuori perunat, purjo ja fenkoli ja pilko ne. Kuullota purjoa ja fenkolia korianterilla maustetussa öljytilkassa. Varaa lusikallinen seosta koristeeksi ja lisää muun osan joukkoon peruna ja lihaliemi. Anna kiehua 20 minuuttia. Soseuta keitto teho- tai sauvasekoittimella, lisää joukkoon kikherneet ja mausta keitto suolalla ja pippurilla. Koristele fenkoli- ja purjoseoksella.

Terveysbonus

Keitto on erittäin kuitupitoinen: annos täyttää lähes 60 % ravintokuidun päivittäisestä tarpeesta.

Haluaisitko syödä useammin kasvisruokaa? Täältä saat terveellisiä reseptejä

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee