Parsaa, broileria ja ilmakuivattua kinkkua
Illallisvieraat ihastuvat tähän broilerista ja parsasta koottuun ateriaan, joka vie kielen mennessään!
Illallisvieraat ihastuvat tähän broilerista ja parsasta koottuun ateriaan, joka vie kielen mennessään!
Poista broilerinkoivista nahka ja kiedo kinkkuviipaleet niiden ympärille.
Paista 190 asteessa 30 minuuttia.
Kuori parsat ja katkaise kannat siitä, mistä ne luonnostaan katkeavat.
Pane parsat kattilaan, ripottele päälle suolaa ja vähän öljyä ja kaada päälle kiehuvaa vettä.
Anna kypsyä enintään 1 minuutti.
Sekoita vinaigretten ainekset.
Nosta koivet tarjoiluvadille ja asettele parsat viereen.
Koristele parsa vesikrassilla ja kaada päälle 2 ruokalusikallista vinaigrettea.
Tarjoa lisäksi kuorittuja, keitettyjä perunoita.
* Vinaigrette
Säilytä loppu vinaigrette jääkaapissa ja käytä se salaatinkastikkeena tai höyrytettyjen kasvisten kanssa.
Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!