Silppua sipuli ja chili ja murskaa valkosipuli.
Yhdistä aineet ja paista seosta oliiviöljyssä minuutin ajan.
Lisää liha ja jatka paistamista nelisen minuuttia välillä sekoittaen.
Kaada joukkoon tomaattimurska ja jatka kypsennystä neljä minuuttia.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Kuori ja kuutioi peruna kastikkeen kiehuessa.
Keitä perunakuutioita 10 minuuttia. Kaada vesi kattilasta, lisää kuutioiden joukkoon rypsiöljyä ja suolaa ja soseuta.
Kaada lihakastike vuokaan ja peitä se peruna soseella.
Paista 180-asteisessa uunissa 16–20 minuuttia.
Tällä välin pilko parsakaali kattilaan, lisää joukkoon vähän rypsiöljyä ja 1 tl suolaa.
Kaada kattilaan kiehuvaa vettä, kiehauta ja nosta parsakaalit heti pois.
Kokoa annos.