Paimenen paistos ja parsakaalia

30 minuuttia
582 kcal

Helppo arkiversio herkullisesta klassikkoruuasta.

Lautanen parsakaalia ja perunamuusia

Paimenen paistos ja parsakaalia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 1 sipulia
  • ½ chiliä
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 250 g jauhettua naudanlihaa
  • 1 purkkia tomaattimurskaa
  • merisuolaa ja mustapippuria
  • 2 iso jauhoinen peruna
  • 2 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä + pari tippaa parsakaalille
  • 400 g parsakaalia

Valmistusohje

  • Silppua sipuli ja chili ja murskaa valkosipuli.

  • Yhdistä aineet ja paista seosta oliiviöljyssä minuutin ajan.

  • Lisää liha ja jatka paistamista nelisen minuuttia välillä sekoittaen.

  • Kaada joukkoon tomaattimurska ja jatka kypsennystä neljä minuuttia.

  • Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Kuori ja kuutioi peruna kastikkeen kiehuessa.

  • Keitä perunakuutioita 10 minuuttia. Kaada vesi kattilasta, lisää kuutioiden joukkoon rypsiöljyä ja suolaa ja soseuta.

  • Kaada lihakastike vuokaan ja peitä se peruna soseella.

  • Paista 180-asteisessa uunissa 16–20 minuuttia.

  • Tällä välin pilko parsakaali kattilaan, lisää joukkoon vähän rypsiöljyä ja 1 tl suolaa.

  • Kaada kattilaan kiehuvaa vettä, kiehauta ja nosta parsakaalit heti pois.

  • Kokoa annos.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background