Paimenen paistos ja parsakaalia

30 minuuttia
582 kcal

Helppo arkiversio herkullisesta klassikkoruuasta.

Lautanen parsakaalia ja perunamuusia

Paimenen paistos ja parsakaalia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 1 sipulia
  • ½ chiliä
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 250 g jauhettua naudanlihaa
  • 1 purkkia tomaattimurskaa
  • merisuolaa ja mustapippuria
  • 2 iso jauhoinen peruna
  • 2 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä + pari tippaa parsakaalille
  • 400 g parsakaalia

Valmistusohje

  • Silppua sipuli ja chili ja murskaa valkosipuli.

  • Yhdistä aineet ja paista seosta oliiviöljyssä minuutin ajan.

  • Lisää liha ja jatka paistamista nelisen minuuttia välillä sekoittaen.

  • Kaada joukkoon tomaattimurska ja jatka kypsennystä neljä minuuttia.

  • Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Kuori ja kuutioi peruna kastikkeen kiehuessa.

  • Keitä perunakuutioita 10 minuuttia. Kaada vesi kattilasta, lisää kuutioiden joukkoon rypsiöljyä ja suolaa ja soseuta.

  • Kaada lihakastike vuokaan ja peitä se peruna soseella.

  • Paista 180-asteisessa uunissa 16–20 minuuttia.

  • Tällä välin pilko parsakaali kattilaan, lisää joukkoon vähän rypsiöljyä ja 1 tl suolaa.

  • Kaada kattilaan kiehuvaa vettä, kiehauta ja nosta parsakaalit heti pois.

  • Kokoa annos.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background