100
g
eri salaattilaatuja, kuten punasalaattia, mizunaa, rucolaa tai sydänsalaattia
kourallinen vesikrassia
1
pieni punasipuli
1
verigreippi
1
appelsiini
1
hapan omena
2
tl
kylmäpuristettua rapsiöljyä
Omenalla ja sitrushedelmillä höystettyä kanasalaattiaKanasalaatin valmistus
Paista pähkinöitä hetki kuivalla pannulla.
Leikkaa kana pienemmiksi paloiksi.
Kuumenna öljy pannulla, lisää voi ja anna kiehahtaa.
Paista kanapalat rasvaseoksessa, mausta ne chilihiutaleilla, suolalla ja pippurilla ja laita odottamaan leivinpaperin päälle.
Huuhtele ja linkoa salaatti ja vesikrassi ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi.
Kuori ja paloittele sitrushedelmät: Leikkaa ensin hedelmän hattu ja pohja pois. Kuori hedelmät, poista myös kaikki valkoinen aines. Lopuksi leikkaa hedelmäliha erilleen.
Leikkaa omena ohuiksi lohkoiksi ja pirskottele niille sitrushedelmien mehua.
Nostele lautasille tarjolle salaattia, kanaa, sitrushedelmien paloja, omenaa, pähkinöitä, kvinoaa ja sipulia. Pirskottele päälle rapsiöljyä.