Mustikka-persikka-fetasalaatti

25 minuuttia
221 kcal

Salaattia, mustikoita, grillattua persikkaa ja fetaa. Sellaisenaan tai lisukkeena. Huippuhyvää!

Mustikkaa, persikkaa, kvinoaa ja fetaa

Mustikka-persikka-fetasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • ½ dl kvinoaa
  • 1 persikka
  • 1 rkl pinjansiemeniä
  • 125 g mustikoita
  • 65 g salaattisekoitusta
  • 25 g fetaa

Kastike

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • ½ rkl juoksevaa hunajaa
  • 2 rkl sitruunamehua
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.

  • Grillaa tai paahda persikkaviipaleet parilapannulla.

  • Paahda pinjansiemenet kuumalla pannulla.

  • Tee peti salaatinlehdistä. Levitä päälle kvinoa, persikat, pinjansiemenet, murustettu feta ja mustikat.

  • Sekoita kastikeainekset ja tarjoa kastike erikseen.

VINKKI

Keitä kerralla suurempi annos kvinoaa, pane loppu jääkaappiin ja käytä seuraavana päivänä salaattiin.