Mustikka-persikka-fetasalaatti

25 minuuttia
221 kcal

Salaattia, mustikoita, grillattua persikkaa ja fetaa. Sellaisenaan tai lisukkeena. Huippuhyvää!

Mustikkaa, persikkaa, kvinoaa ja fetaa

Mustikka-persikka-fetasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • ½ dl kvinoaa
  • 1 persikka
  • 1 rkl pinjansiemeniä
  • 125 g mustikoita
  • 65 g salaattisekoitusta
  • 25 g fetaa

Kastike

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • ½ rkl juoksevaa hunajaa
  • 2 rkl sitruunamehua
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Grillaa tai paahda persikkaviipaleet parilapannulla.
  • Paahda pinjansiemenet kuumalla pannulla.
  • Tee peti salaatinlehdistä. Levitä päälle kvinoa, persikat, pinjansiemenet, murustettu feta ja mustikat.
  • Sekoita kastikeainekset ja tarjoa kastike erikseen.

VINKKI

Keitä kerralla suurempi annos kvinoaa, pane loppu jääkaappiin ja käytä seuraavana päivänä salaattiin.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background