Mustikka-persikka-fetasalaatti

25 minuuttia
221 kcal

Salaattia, mustikoita, grillattua persikkaa ja fetaa. Sellaisenaan tai lisukkeena. Huippuhyvää!

Mustikkaa, persikkaa, kvinoaa ja fetaa

Mustikka-persikka-fetasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • ½ dl kvinoaa
  • 1 persikka
  • 1 rkl pinjansiemeniä
  • 125 g mustikoita
  • 65 g salaattisekoitusta
  • 25 g fetaa

Kastike

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • ½ rkl juoksevaa hunajaa
  • 2 rkl sitruunamehua
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Grillaa tai paahda persikkaviipaleet parilapannulla.
  • Paahda pinjansiemenet kuumalla pannulla.
  • Tee peti salaatinlehdistä. Levitä päälle kvinoa, persikat, pinjansiemenet, murustettu feta ja mustikat.
  • Sekoita kastikeainekset ja tarjoa kastike erikseen.

VINKKI

Keitä kerralla suurempi annos kvinoaa, pane loppu jääkaappiin ja käytä seuraavana päivänä salaattiin.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background