Terveellisiä reseptejä Päivällinen Mustikka-p... Mustikka-persikka-fetasalaatti 25 minuuttia 221 kcal Salaattia, mustikoita, grillattua persikkaa ja fetaa. Sellaisenaan tai lisukkeena. Huippuhyvää! Teksti: Signe Moesby Leth 10. toukokuuta 2021 Mustikka-persikka-fetasalaatti Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 hengelle ½ dl kvinoaa 1 persikka 1 rkl pinjansiemeniä 125 g mustikoita 65 g salaattisekoitusta 25 g fetaa Kastike 1 rkl oliiviöljyä 1 rkl valkoviinietikkaa ½ rkl juoksevaa hunajaa 2 rkl sitruunamehua merisuolaa mustapippuria Valmistus Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Grillaa tai paahda persikkaviipaleet parilapannulla. Paahda pinjansiemenet kuumalla pannulla. Tee peti salaatinlehdistä. Levitä päälle kvinoa, persikat, pinjansiemenet, murustettu feta ja mustikat. Sekoita kastikeainekset ja tarjoa kastike erikseen. VINKKI Keitä kerralla suurempi annos kvinoaa, pane loppu jääkaappiin ja käytä seuraavana päivänä salaattiin. SalaattiMustikkaGrilli