Merianturaa, päärynää ja sitruunaa

30 minuuttia
450 kcal

Etsitkö helppoa reseptiä illaksi? Meriantura päärynän, sitruunan ja vihreiden linssien kera valmistuu puolessa tunnissa!

Merianturaa, päärynää ja sitruunaa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 meriantura- tai punakampelafileetä
  • 1 päärynä
  • 1 luomusitruuna
  • 2 tillinvartta
  • 3 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 100 g vihreitä linssejä
  • 2 fenkolia
  • 1 kourallista vesikrassia
  • 2 tl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • merisuolaa ja mustapippuria

Valmistus

  • Kuivaa kalafileet.

  • Pane kalat kahden päällekkäisen leivinpaperinpalan päälle, jotka molemmat on voideltu yhdellä teelusikallisella rypsiöljyä.

  • Leikkaa päärynä ja sitruuna viipaleiksi.

  • Levitä viipaleet kalojen päälle.

  • Pane päällimmäiseksi tillinoksat.

  • Kääri kalat leivinpaperin sisään ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, pieniä kaloja vähemmän aikaa ja suuria pitempään.

  • Keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan.

  • Poista fenkoleista kanta ja fenkolitilli ja halkaise fenkolit.

  • Keitä niitä 2‒3 minuuttia vedessä, jossa on tippa rypsiöljyä.

  • Nosta pyyhkeen päälle valumaan.

  • Huuhdo ja kuivaa vesikrassi.

  • Avaa kalapaketit ja mausta kalat suolalla sekä pippurilla. Valuta päälle oliiviöljy.

  • Tarjoa kala linssien, vesikrassin ja fenkolin kanssa.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background