Kuivaa kalafileet.
Pane kalat kahden päällekkäisen leivinpaperinpalan päälle, jotka molemmat on voideltu yhdellä teelusikallisella rypsiöljyä.
Leikkaa päärynä ja sitruuna viipaleiksi.
Levitä viipaleet kalojen päälle.
Pane päällimmäiseksi tillinoksat.
Kääri kalat leivinpaperin sisään ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, pieniä kaloja vähemmän aikaa ja suuria pitempään.
Keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan.
Poista fenkoleista kanta ja fenkolitilli ja halkaise fenkolit.
Keitä niitä 2‒3 minuuttia vedessä, jossa on tippa rypsiöljyä.
Nosta pyyhkeen päälle valumaan.
Huuhdo ja kuivaa vesikrassi.
Avaa kalapaketit ja mausta kalat suolalla sekä pippurilla. Valuta päälle oliiviöljy.
Tarjoa kala linssien, vesikrassin ja fenkolin kanssa.