Äyriäispaella

30 minuuttia
554 kcal

Kokeile herkullista äyriäispaellaa päivälliseksi espanjalaisen keittiön tapaan. Tämä vie kielen mennessään!

Merellinen paella

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 2 tl currya
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 160 g (1 dl) täysjyväriisiä
  • suolaa ja pippuria
  • 4 dl vettä
  • 100 g purjoa
  • 100 g punaista paprikaa
  • 200 g sokeriherneenpalkoja
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 800 g tuoreita sinisimpukoita
  • 200 g kuorimattomia katkarapuja
  • 2 nippu ruohosipulia
  • 4 sitruunalohkoa

Valmistus

  • Kuullota currya oliiviöljyssä padassa. Lisää riisi ja sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada vesi pataan. Hauduta kannen alla 20 min.
  • Leikkaa kasvikset suupaloiksi ja kuullota ne teelusikallisessa öljyä. Pane kasvikset 225-asteiseen uuniin 5 minuutiksi.
  • Harjaa simpukat ja kiehauta sitruunalla maustettu vesitilkka. Höyrytä simpukoita noin 5 minuuttia, kunnes ne avautuvat.
  • Sekoita riisi, kasvikset, katkaravut sekä simpukat keskenään ja pane seos uuniin 10 minuutiksi. Ripottele paellan pinnalle ruohosipulia ja tarjoile sitruunalohkojen kera.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background