Lohta ja punakaalisalaattia
Tämä annos hellii niin näkö- kuin makuaistiakin ja valmistuu vain puolessa tunnissa.
Tämä annos hellii niin näkö- kuin makuaistiakin ja valmistuu vain puolessa tunnissa.
Keitä linssit. Suikaloi kaali.
Huuhdo ja kuivaa pinaatti.
Leikkaa granaattiomenan hattu irti.
Tee kuoreen viillot, avaa hedelmä ja irrota siemenet. Sekoita salaatti linsseistä, punakaalista, pinaatista ja granaattiomenan siemenistä. Lisää sitruunamehu ja rypsiöljy.
Kuutioi lohi uunivuokaan leivinpaperin päälle.
Ripottele päälle suolaa ja paista 200 asteessa 9 minuuttia.
Pujota palat vartaisiin ja nosta ne lautasille.
(Ripottele päälle nigellan eli ryytineidon siemeniä. Niitä saa Ruohonjuuresta.)
VINKKI! Keitä linssejä pakastimeen Keitä koko pakkaus linssejä (tai papuja) kerralla ja pakasta kerta-annoksina. Säästää aikaa seuraavalla kerralla!