Lohitartar ja avokadoa

30 minuuttia
449 kcal

Lohtartar ja avokado sopivat alkuruuaksi tai lounaaksi.

Sitrusmehulla kypsennettyä lohta ja avokadoa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 250 g lohifileetä
  • 1 sitruuna
  • 2 limettiä
  • Merisuolaa, mustapippuria
  • 1 nippu ruohosipulia
  • 1 nippu tilliä
  • 1 tuorekurkku
  • 1 punasikuri (tms. salaattia)
  • 1 avokado

Lisäksi

  • 2 Viipale täysjyväleipää paahdettuna, à 50 g

Valmistus

  • SIlppua lohi pieniksi kuutioiksi.

  • Kääntele kuutiot sitruuna- ja limemehussa, mausta suolalla ja pippurilla.

  • Huuhtele yrtit, kuivaa ne talouspaperilla. Silppua yrtit ja lisää ne kalan joukkoon. Pane massa jääkaappiin 15 minuutiksi.

  • Leikkaa kurkku pituussuunnassa kahtia, poista siemenet teelusikalla ja leikkaa loput pieniksi kuutioiksi.

  • Pese ja linkoa salaatti ja revi se suupaloiksi.

  • Halkaise avokado, poista kivi ja mausta malto sitruunalla.

  • Asettele lohitartar tarjolle kurkun ja salaatin kera, koristele avokadonpaloilla..

  • Tarjoa lisukkeena lime- tai sitruunalohkoja.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background