Lohitartar ja avokadoa

30 minuuttia
449 kcal

Lohtartar ja avokado sopivat alkuruuaksi tai lounaaksi.

Sitrusmehulla kypsennettyä lohta ja avokadoa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 250 g lohifileetä
  • 1 sitruuna
  • 2 limettiä
  • Merisuolaa, mustapippuria
  • 1 nippu ruohosipulia
  • 1 nippu tilliä
  • 1 tuorekurkku
  • 1 punasikuri (tms. salaattia)
  • 1 avokado

Lisäksi

  • 2 Viipale täysjyväleipää paahdettuna, à 50 g

Valmistus

  • SIlppua lohi pieniksi kuutioiksi.

  • Kääntele kuutiot sitruuna- ja limemehussa, mausta suolalla ja pippurilla.

  • Huuhtele yrtit, kuivaa ne talouspaperilla. Silppua yrtit ja lisää ne kalan joukkoon. Pane massa jääkaappiin 15 minuutiksi.

  • Leikkaa kurkku pituussuunnassa kahtia, poista siemenet teelusikalla ja leikkaa loput pieniksi kuutioiksi.

  • Pese ja linkoa salaatti ja revi se suupaloiksi.

  • Halkaise avokado, poista kivi ja mausta malto sitruunalla.

  • Asettele lohitartar tarjolle kurkun ja salaatin kera, koristele avokadonpaloilla..

  • Tarjoa lisukkeena lime- tai sitruunalohkoja.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background