- Harjaa perunat puhtaiksi, halkaise ja kuivaa ne.
- Pane perunat kulhoon, lisää 2 tl rapsiöljyä, suolaa ja pippuria ja sekoita.
- Levitä perunat uunivuokaan leivinpaperille ja paahda 200 asteessa 20–30 minuuttia.
- Paloittele parsakaali kulhoon, lisää tilkka rapsiöljyä ja mausta suolalla.
- Kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna kypsyä 5 minuuttia.
- Huuhdo mansikat ja puolita ne kantoineen.
- Nuiji lihaviipaleet ohuiksi.
- Jaa mozzarella viipaleille, rullaa ja kiinnitä rullat ja salvianlehdet niiden päälle tikuilla.
- Paista oliiviöljyn ja voin sekoituksessa noin 10 minuuttia, aloita kuumalla pannulla ja vähennä sitten lämpöä.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Tarjoa kääryleet perunoiden, parsakaalin ja mansikoiden kanssa.
Oletko jo kokeillut parsakaali-pekoni-fetasalaattiamme? Superhyvää ja superterveellistä!
Vinkki!
Mureutta nuijimalla
Nuiji lihaviipaleet lihanuijalla muovipussissa, niin lihan pinta ei mene rikki. Jos sinulla ei ole nuijaa, käytä nyrkkejäsi, kaulinta tai pulloa.