Naudanlihaa, vihanneksia ja hedelmiä lautasella

Lihakääryleet vihannesten kera

Valmista herkullinen ja raikas kesäateria hetkessä!

maanantai 29. toukokuuta 2017 teksti Anne Larsen & Michelle Kristensen

Lihakääryleet vihannesten kera

2 hengelle

400 g varhaisperunoita
2 tl rapsiöljyä
merisuolaa
pippuria myllystä
200 g parsakaalia
100 g mansikoita
6 ohutta viipaletta naudan sisäpaistia
à noin 50 g
60 g mozzarellaa
6 salvianlehteä
2 tl neitsytoliiviöljyä
4 tl voita

Lisäksi tarvitset 6 cocktailtikkua.

Säästä kaloreissa, syö mansikka

Valmistus

  • Harjaa perunat puhtaiksi, halkaise ja kuivaa ne. 
  • Pane perunat kulhoon, lisää 2 tl rapsiöljyä, suolaa ja pippuria ja sekoita.
  • Levitä perunat uunivuokaan leivinpaperille ja paahda 200 asteessa 20–30 minuuttia.
  • Paloittele parsakaali kulhoon, lisää tilkka rapsiöljyä ja mausta suolalla. 
  • Kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna kypsyä 5 minuuttia.
  • Kaada vesi pois.
  • Huuhdo mansikat ja puolita ne kantoineen.
  • Nuiji lihaviipaleet ohuiksi. 
  • Jaa mozzarella viipaleille, rullaa ja kiinnitä rullat ja salvianlehdet niiden päälle tikuilla. 
  • Paista oliiviöljyn ja voin sekoituksessa noin 10 minuuttia, aloita kuumalla pannulla ja vähennä sitten lämpöä. 
  • Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Tarjoa kääryleet perunoiden, parsakaalin ja mansikoiden kanssa.

Oletko jo kokeillut parsakaali-pekoni-fetasalaattiamme? Superhyvää ja superterveellistä!

Vinkki!

Mureutta nuijimalla

Nuiji lihaviipaleet lihanuijalla muovipussissa, niin lihan pinta ei mene rikki. Jos sinulla ei ole nuijaa, käytä nyrkkejäsi, kaulinta tai pulloa.

Ravintosisältö/annos

Energiaa 402 kcal
Proteiinia 27,3 g
Rasvaa 14 g
Hiilihydraattia 45,2 g
Kuitua 6,6 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee