Lihakääryleet vihannesten kera

30 minuuttia
402 kcal

Valmista herkullinen ja raikas kesäateria hetkessä!

Naudanlihaa, vihanneksia ja hedelmiä lautasella

Lihakääryleet vihannesten kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • 400 g varhaisperunoita
  • 2 tl rapsiöljyä
  • merisuolaa
  • pippuria myllystä
  • 200 g parsakaalia
  • 100 g mansikoita
  • 6 ohutta viipaletta naudan sisäpaistia à noin 50 g
  • 60 g mozzarellaa
  • 6 salvianlehteä
  • 2 tl neitsytoliiviöljyä
  • 4 tl voita
  • Lisäksi tarvitset 6 cocktailtikkua.

Valmistus

  • Harjaa perunat puhtaiksi, halkaise ja kuivaa ne.
  • Pane perunat kulhoon, lisää 2 tl rapsiöljyä, suolaa ja pippuria ja sekoita.
  • Levitä perunat uunivuokaan leivinpaperille ja paahda 200 asteessa 20–30 minuuttia.
  • Paloittele parsakaali kulhoon, lisää tilkka rapsiöljyä ja mausta suolalla.
  • Kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna kypsyä 5 minuuttia.
  • Kaada vesi pois.
  • Huuhdo mansikat ja puolita ne kantoineen.
  • Nuiji lihaviipaleet ohuiksi.
  • Jaa mozzarella viipaleille, rullaa ja kiinnitä rullat ja salvianlehdet niiden päälle tikuilla.
  • Paista oliiviöljyn ja voin sekoituksessa noin 10 minuuttia, aloita kuumalla pannulla ja vähennä sitten lämpöä.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Tarjoa kääryleet perunoiden, parsakaalin ja mansikoiden kanssa.

Oletko jo kokeillut parsakaali-pekoni-fetasalaattiamme? Superhyvää ja superterveellistä!

Vinkki!

Mureutta nuijimalla

Nuiji lihaviipaleet lihanuijalla muovipussissa, niin lihan pinta ei mene rikki. Jos sinulla ei ole nuijaa, käytä nyrkkejäsi, kaulinta tai pulloa.


Newsletter background