Kylmä minttu-hernesose

1,5 tuntia
128 kcal

Kylmä pikku keitto kvinoasta, herneistä ja mintusta on jännittävä makupala.

Kylmä minttu-hernesose

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • 1 rkl mustaa kvinoaa
  • 2 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
  • ¼ pieni nippu ruohosipulia silputtuna
  • 100 g pieniä (pakaste)herneitä
  • 1½ dl kasvislientä
  • ½ rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • ¼ kurkku
  • ¼ pieni kourallinen mintunlehtiä
  • ½ limettiä
  • Merisuolaa ja mustapippuria
  • ¼ pieni chili (voi jättää pois)
  • Kurkkukiehkuroita (aivan ohuita, pitkiä kurkkusuikaleita)

Valmistus

  • Huuhdo ja keitä kvinoa.

  • Levitä kinkkuviipaleet leivinpaperin päälle pellille ja paahda niitä 200-asteisessa uunissa noin 5 min. Anna viipaleiden jäähtyä ja hienonna ne.

  • Kiehauta herneet kasvisliemessä. Soseuta herneet, öljy, kurkku ja minttu. Mausta keitto limettimehulla, suolalla, pippurilla ja chilillä.

  • Anna jäähtyä jääkaapissa vähintään tunti ennen tarjoilua.

  • Annostele keitto kvinoan, kinkun, ruohosipulin ja kurkkukiehkuroiden kanssa tarjolle snapsilaseihin.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background