- Liuota hiiva veteen ja anna seistä 5 min.
- Kumoa jauhot kulhoon ja tee keskelle syvennys.
- Kaada hiivaseos ja oliiviöljy kuoppaan ja lisää suola.
- Sekoita hyvin ja vaivaa taikinaa 8–10 min, kunnes se on kiinteä ja kimmoisa.
- Anna kohota peitettynä 1 tunti.
- Hienonna tomaatit, valkosipuli, porkkanat ja selleri monitoimikoneessa.
- Sekoita hienonnetut yrtit joukkoon.
- Kauli taikinasta yksi suuri pizzapohja.
- Levitä tomaattikastike pohjan päälle.
- Levitä pinnalle basilikanlehdet ja juustoviipaleet.
- Paista pizzaa 225 asteessa uunin ylätasolla noin 15 min.
- Tarjoile vihreän salaatin kanssa.
LUE MYÖS: Näin valmistuu hyvä ja terveellinen pizza
LUE MYÖS: 4 herkullista kukkakaalipizzan reseptiä