Karribroileria ja raikkaita kasviksia

Päivällinen

maanantai 15. elokuuta 2011 teksti KUNTOPLUS

Karribroileria ja raikkaita kasviksia

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 20 minuuttia

Aika yhteensä: 30 minuuttia

AINEKSET

80 g porkkanaa

100 g purjoa

150 g keräkaalia

50 g herneenpalkoja

100 g broilerin rintafileetä

½ tl maapähkinäöljyä

1 valkosipulin kynsi

2 cm inkiväärinjuurta

½ punaista chilipaprikaa

1 rkl karria

1 rkl kookoshiutaleita

suolaa

mustapippuria

½ dl kevytranskankermaa

tuoretta korianteria

kevätsipuli

30 g tummaa riisiä

Valmistus

Puhdista ja pilko kasvikset.

Keitä broilerfileetä 10 min ja viipaloi se.

Freesaa valkosipulia ja mausteita kuumassa vokkipannussa 15 sekuntia. Lisää kasvikset herneitä lukuun ottamatta ja freesaa niitä hetki koko ajan sekoittaen.

Lisää kookoshiutaleet ja 1 dl vettä, ja anna kiehua hiljalleen 5 min.

Kypsennä riisi.

Mausta ruoka suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon herneet ja kevytranskankerma ja kuumenna seos (älä päästä kiehahtamaan).

Lisää joukkoon kypsä riisi ja nauti annos syvältä lautaselta, korianteri- ja kevätsipulisilpulla koristeltuna.

Hyöty/annos

Energiaa: 535 kcal

Proteiinia: 34,8 g

Rasvaa: 18,7 g

Hiilihydraattia: 63,3 g

Kuitua: 12,4 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee