Karribroileria ja raikkaita kasviksia

Päivällinen

maanantai 15. elokuuta 2011 teksti KUNTO PLUS

1 annos

80 g porkkanaa
100 g purjoa
150 g keräkaalia
50 g herneenpalkoja
100 g broilerin rintafileetä
½ tl maapähkinäöljyä
1 valkosipulin kynsi
2 cm inkiväärinjuurta
½ punaista chilipaprikaa
1 rkl karria
1 rkl kookoshiutaleita
suolaa
mustapippuria
½ dl kevytranskankermaa
tuoretta korianteria
kevätsipuli
30 g tummaa riisiä


Valmistus

Puhdista ja pilko kasvikset.

Keitä broilerfileetä 10 min ja viipaloi se.

Freesaa valkosipulia ja mausteita kuumassa vokkipannussa 15 sekuntia. Lisää kasvikset herneitä lukuun ottamatta ja freesaa niitä hetki koko ajan sekoittaen.

Lisää kookoshiutaleet ja 1 dl vettä, ja anna kiehua hiljalleen 5 min.

Kypsennä riisi.

Mausta ruoka suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon herneet ja kevytranskankerma ja kuumenna seos (älä päästä kiehahtamaan).

Lisää joukkoon kypsä riisi ja nauti annos syvältä lautaselta, korianteri- ja kevätsipulisilpulla koristeltuna.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee