Karribroileria ja raikkaita kasviksia

30 minuuttia
535 kcal

Päivällinen

Karribroileria ja raikkaita kasviksia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 160 g porkkanaa
  • 200 g purjoa
  • 300 g keräkaalia
  • 100 g herneenpalkoja
  • 200 g broilerin rintafileetä
  • 1 tl maapähkinäöljyä
  • 2 valkosipulin kynsi
  • 4 cm inkiväärinjuurta
  • 1 punaista chilipaprikaa
  • 2 rkl karria
  • 2 rkl kookoshiutaleita
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 dl kevytranskankermaa
  • tuoretta korianteria
  • kevätsipuli
  • 60 g tummaa riisiä

Valmistus

Puhdista ja pilko kasvikset.

Keitä broilerfileetä 10 min ja viipaloi se.

Freesaa valkosipulia ja mausteita kuumassa vokkipannussa 15 sekuntia. Lisää kasvikset herneitä lukuun ottamatta ja freesaa niitä hetki koko ajan sekoittaen.

Lisää kookoshiutaleet ja 1 dl vettä, ja anna kiehua hiljalleen 5 min.

Kypsennä riisi.

Mausta ruoka suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon herneet ja kevytranskankerma ja kuumenna seos (älä päästä kiehahtamaan).

Lisää joukkoon kypsä riisi ja nauti annos syvältä lautaselta, korianteri- ja kevätsipulisilpulla koristeltuna.