Karhunvatukkavasikkaa

Päivällinen

maanantai 31. elokuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

2 annosta

300 g mukulaselleriä
400 g vasikanlihaa suurina paloina
150 g sieniä
1 omena
100 g karhunvatukoita


Perusvarastosta

oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
1 dl lihalientä
4 tuoretta rosmariininoksaa


Valmistus
Valmista lisukkeeksi selleripuree: Paloittele selleri, keitä pehmeäksi ja muhenna. Mausta sose muutamalla öljytipalla, suolalla ja pippurilla.

Ruskista liha kevyesti vähässä öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pannuun sienet, anna ruskistua.

Lisää omena, rosmariini ja lihaliemi, ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Lisää marjat ja kuumenna vielä 1 minuutti. Tarjoa lisukkeena sellerisosetta.

Terveysbonus

Ateria sisältää runsaasti ruuansulatusta tehostavaa kuitua, E-vitamiinia ja B-ryhmän vitamiineihin kuuluvaa, aineenvaihdunnalle tärkeää niasiinia.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee