Karhunvatukkavasikkaa

30 minuuttia
538 kcal

Päivällinen

Karhunvatukkavasikkaa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 300 g mukulaselleriä
  • 400 g vasikanlihaa suurina paloina
  • 150 g sieniä
  • 1 omena
  • 100 g karhunvatukoita

Perusvarastosta

  • oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 dl lihalientä
  • 4 tuoretta rosmariininoksaa

Valmistus

Valmista lisukkeeksi selleripuree: Paloittele selleri, keitä pehmeäksi ja muhenna. Mausta sose muutamalla öljytipalla, suolalla ja pippurilla.

Ruskista liha kevyesti vähässä öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pannuun sienet, anna ruskistua.

Lisää omena, rosmariini ja lihaliemi, ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Lisää marjat ja kuumenna vielä 1 minuutti. Tarjoa lisukkeena sellerisosetta.

Terveysbonus

Ateria sisältää runsaasti ruuansulatusta tehostavaa kuitua, E-vitamiinia ja B-ryhmän vitamiineihin kuuluvaa, aineenvaihdunnalle tärkeää niasiinia.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background