Lämmitä kiertoilmauuni 160-asteiseksi.
Kuori perunat ja pane ne uuninkestävään vuokaan. Kääntele niitä öljyssä ja ripottele päälle hiukan suolaa.
Paista perunoita uunissa noin 40 minuuttia niiden koosta riippuen.
Raasta parmesaani hienoksi raasteeksi. Hienonna tilli. Sekoita parmesaani, tilli ja kurpitsansiemenet.
Puserra päälle limetin mehu ja sekoita. Jaa seos kalafileille.
Ripottele päälle suolaa ja pippuria. Pane kalat leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja uuniin, kun perunoiden paistoaikaa on noin 15 minuuttia jäljellä.
Paloittele parsannuput ja vihreät pavut.
Suikaloi paprika.
Paista vihanneksia pannulla öljyssä keskilämmöllä noin 8-10 minuuttia.
Asettele lautaselle kaksi kalafileetä, perunoita ja paistettuja vihanneksia.
Viimeistele persiljalla, sitruunaviipaleella ja sormisuolalla.