Grillibroileria juureksia ja uunitomaatteja

30 minuuttia

Kevyttä ja terveellistä broileria hyvällä omallatunnolla.

Grillibroileria juureksia ja uunitomaatteja

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

1 annos

  • 2 broilerin rinta (nahkoineen)
  • karkeaa suolaa
  • 12 kirsikkatomaattia
  • 8 rosmariininoksaa
  • 1 luomusitruunan raastettu kuori
  • 300 g juuriselleriä
  • 300 g punajuuria
  • 300 g palsternakkaa
  • 2 tl oliiviöljyä
  • rouhittua mustapippuria
  • 4 rkl kevytkermaviiliä
  • 2 cocktailkurkku silputtuna
  • ½ tl currya

Valmistus

  • Hiero broilerinrintaan karkeaa suolaa.

  • Kuori juurekset ja leikkaa ne tangoiksi. Sekoita öljy juureksiin ja mausta ne suolalla sekä pippurilla. Levitä juurekset leivinpaperin päälle pellille ja paista 200 asteessa 20 min.

  • Lisää broileri, tomaatit ja rosmariini viimeisten 10 min ajaksi juuresten kanssa uuniin. Kytke grillivastus päälle, jotta broilerin nahasta ja juureksista tulee rapeita. Ota tomaatit uunista, kun ne alkavat halkeilla.

  • Sekoita kurkkusilppu ja curry kermaviiliin ja tarjoa seos juuresten dippikastikkeena.

  • Annostele broileri, rosmariininoksat ja tomaatit tarjolle. Ripottele päälle sitruunankuoriraaste.